Sistem tavsiyeleri Dizüstü sitem tavsiyesi -Haziran 2014

koray.ank

Hectopat
Daha fazla  
Haziran 2014 masaüstü tavsiyeleriniz olmuş ancak dizüstü hala sisteme girilememiş. Acaba ne zaman sisteme bu konudaki tavsiyeniz düşer ?

Dizüstü kısmını Temmuz'da girebiliriz.
Teşekkür ederim ek olarak bir sorum daha olacak : Asus n550jk -Cn167D modelini alma taraftarıyım amacım çizim programlarında bana yardımcı olabilecek bir cihaz almak.Ancak bu cihaz bazı konularda soru işaretleri bırakmakta (Ssd,Bluray olmama, vs). Sizin bu konuda bana tavsiyeniz ne olur?

Koray bey öncelikle şunu söyleyeyim bluray olsa ne fark edecek ? Bluray kullanıyor musunuz ? Yoksa "bende neden Bluray yok bu çok çok büyük bir eksik bazılarında var bende de olacak." demek için mi istiyorsunuz ? Ayrıca yazdığınız modeli internette bulamadım link atar mısınız ?

Koray bey öncelikle şunu söyleyeyim bluray olsa ne fark edecek ? Bluray kullanıyor musunuz ? Yoksa "bende neden Bluray yok bu çok çok büyük bir eksik bazılarında var bende de olacak." demek için mi istiyorsunuz ? Ayrıca yazdığınız modeli internette bulamadım link atar mısınız ?
Sayın Advandex öncelikli olarak bluray olmama durumunun bana ne katacağını veya bana getirisinin ne olacağını inanın bilmediğimden danışmak istedim. Buna ek olarak Ssd olmama durumu gerçekten eksiklik gibi mi duruyor sizce ?
Asus N550JK-CN167D Notebook en ucuz asus notebook modelleri performanslı modeller olarak pcdepo.com da üzerinde 3 - 6 - 9 taksit seçekeleri satın alınabilmektedir - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar

Öncelikle linkini verdiğiniz ürün kaliteli üründür. SSD olmazsa olmaz değildir ama sonradan alınması iyidir sonuçta veri işleme ve okuma hızınız artıyor. Bluray ise pek tutulmadı. Birkaç film falan var Türkiye'de pahalı hepsi. Ben bluray olmamasının pek önemli olduğunu sanmıyorum. Fakat o ürün gayet güzeldir. GTX850M ekran kartı var Maxwell mimarisine sahip böylece daha enerji tüketir ve daha az ısınır kısacası güncel bir karttır.

Öncelikle linkini verdiğiniz ürün kaliteli üründür. SSD olmazsa olmaz değildir ama sonradan alınması iyidir sonuçta veri işleme ve okuma hızınız artıyor. Bluray ise pek tutulmadı. Birkaç film falan var Türkiye'de pahalı hepsi. Ben bluray olmamasının pek önemli olduğunu sanmıyorum. Fakat o ürün gayet güzeldir. GTX850M ekran kartı var Maxwell mimarisine sahip böylece daha enerji tüketir ve daha az ısınır kısacası güncel bir karttır.
Kararımı kesinleştirdim sayenizde.İlginize teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı