Kasanın soğutması iyi olduğu sürece görsellik daha arka planda şuan benim için.Yeterli olur da ben size ucuz ve iyi beyaz kasa arıyorum şu anda
Beyaz ekran kartı ile güzel gitmesi için.
OC yapmayı çok düşünmüyorum açıkcası ama alacağım anakart 3200 max olduğundan benim 3200 lük ramleri sorunsuz şekilde kullanabilirim değil mi?İşlemci - 1300 TL
Anakart - 760 TLAMD Ryzen 5 3600 3.6 GHz AM4 35 MB Cache 65 W Box İşlemci Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 5 3600 3.6 GHz AM4 35 MB Cache 65 W Box İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Bellek - 620 TL (310x2)Anakart Fiyatları ve Modelleri - n11
Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Ekran Kartı - 3359 TLBilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
SSD - 527 TLEkran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11.com
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11.com'da! En uygun ekran kartı fiyatları, bilgisayar bileşenleri kategorisinde!urun.n11.com
Kasa - 536 TLHard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Güç Kaynağı - 357 TLAerocool AirHawk Duo ARGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Aerocool AirHawk Duo ARGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Toplam - 7459 TLGIGABYTE P650B 650W 80+ Bronze 120mm Fanlı PSU | ITOPYA
GIGABYTE P650B 650W 80+ Bronze 120mm Fanlı PSU En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GP-650B ITOPYA'da.www.itopya.com
İşlemci soğutucu olarak da tavsiye edeceğim 319 TL
Tek tek parçaları böyle toplayınca pahalıya geliyor. İnventus, İncehesap ve İtopya'da daha düşük fiyatlı sistemler var. İsterseniz onları da inceleyebilirsiniz. Eğer overclock yapmayacaksanız soğutucu almanıza gerek yok, anakartı da biraz daha ucuz bir model alarak bütçeyi düşürebilirsiniz.Arctic Freezer 34 Esports DUO Beyaz CPU Soğutucu Fiyatı
Arctic Freezer 34 Esports DUO Beyaz CPU Soğutucu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Hocam her halükarda ne kadar dizili alırsan al ekran kartı montajlı gelmeyeceği için onu kendin takıcaksın.
Sinerjiden anakartı bir tık yükselterek Gigabyte Gaming serisi bir anakart ile ekran kartı olmadan al.
Ekran kartını QP'den alırsın aradaki farka anakart yükselmiş olur
Bence arkadaş mükemmel bir sistem dizmiş. O anakartta 3600 MHz ram bile çalıştırırsınız, rahat olun.OC yapmayı çok düşünmüyorum açıkcası ama alacağım anakart 3200 max olduğundan benim 3200 lük ramleri sorunsuz şekilde kullanabilirim değil mi?
Asus Prime B450M-K 4400mhz(OC) M.2 AM4 mATX AnakartBen şimdi bilgisayara geçeceğim size bir tık daha iyisini bulmaya çalışayım olmazsa böyle yapıp alın.
Evet bu konunuzu incelemiştim bütçem 6000 lira civarındaydı 7000'e biraz zor çıkardım zaten fakat ilerde daha iyi bir ssd ye geçiş yapacağım. Kasa konusunda araştırdığım kadarıyla kötü bir kasa gibi durmuyor ama anakart konusunda haklısınız giriş seviyesinde kalmakta.İncele ;
Genel Bilgisayar Toplama Rehberi (Tavsiye içerir)
Merhaba, bu konuda çoğu bütçeye uygun sistem önerilerinde ve tavsiyelerinde bulunacağım. Her konuya tavsiye vermekten sıkıldık hepimiz. Aşağıda birçok bütçeye göre tavsiyeler var. Tavsiyeler; 1) Ekran kartı iyi, diğer bileşenleri kötü hazır sistemlerden uzak durun. 2) Çoğu forumda önerilmeyen...www.technopat.net
Kasa, SSD ve anakarta özen göstermeni istiyorum senden.
Tamamdır hocam bekliyorum. Aerocool daha iyi dedikleri için bunu almayı düşünüyorum sharkoon yerine o fiyat aralığında önericeğiniz PSU nedir acaba?Kasa olarak hava akışı Aerocool biraz daha iyi ancak PSU kalitesi olarak Corsair daha iyi.
Bu arada konuyu unutmuşum hemen araştırıp geleceğim