Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.951 Makaleler 4 Çözümler 57 26 Ekim 2020 #11 261538 dedi: @Steelix Sistem hata içeriyorsa raporlasın cezasını alır. Onun haricinde herkes istediği sistemi önermekte özgür. Genişletmek için tıkla... Eğer hatalı sistemi satın alırsa iş işten geçer. Raporlaması da ceza alması da bir şeyi değiştirmez sistemi alan kişi için. 261538 dedi: Sistem toplama puanı dediğiniz için direkt karşı çıktım. O zaman her kategori için gelmeli neden sistem toplama? Telefon, oyun ekipmanları gibi şeyler de aynı. Genişletmek için tıkla... Fiyata bağlı, 200 TL'lik yanlış kulaklık almakla 5000 TL'lik yanlış sistem almak arasında dağlar kadar fark var.
261538 dedi: @Steelix Sistem hata içeriyorsa raporlasın cezasını alır. Onun haricinde herkes istediği sistemi önermekte özgür. Genişletmek için tıkla... Eğer hatalı sistemi satın alırsa iş işten geçer. Raporlaması da ceza alması da bir şeyi değiştirmez sistemi alan kişi için. 261538 dedi: Sistem toplama puanı dediğiniz için direkt karşı çıktım. O zaman her kategori için gelmeli neden sistem toplama? Telefon, oyun ekipmanları gibi şeyler de aynı. Genişletmek için tıkla... Fiyata bağlı, 200 TL'lik yanlış kulaklık almakla 5000 TL'lik yanlış sistem almak arasında dağlar kadar fark var.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 26 Ekim 2020 #12 Katılıyorum, böyle Reddit award'ı gibi olsun. Ha bu arada, @Lux ultisi kullanan kedi bunu beğendi =)