Sistem Tavsiyesi

• Konuyu başlatan dzx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.112

dzx

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, önümüzdeki 4-5 yıl boyunca çıkacak bütün oyunları Ultra ayarlarda oynatabilecek bir sistem toplamak istiyorum, bu yüzden bütçenin ucunu açık bıraktım. Bütçeye sınırsız dedim ancak şunu da merak ediyorum. 6,000-7,000 TL'lik bir sistem bile 4-5 sene boyunca her oyunu Ultra ayarlarda oynatabilir mi? Eğer oynatamaz diyorsanız, bütçeyi sınırsız kabul edin yine.

Tek bir ricam olacak. NVIDIA ve Intel önerirseniz sevinirim. Monitör ve HDD'ye gerek yoktur.

Şimdi siz bir sınırlama koymazsanız burada 20 bin TL de toplanır sistem. Gelecek 4-5 yılı geçin önümüzde ki sene oyunları nasıl grafiklerde çıkarırlar böyle bir tahminleme yapmak zor. Şu an ki oyunlara göre ultra ayarlarda açacak bir sistem tavsiyesi yapılır size. Uzun bir dönem de götürür. TITAN gibi bir ekran kartını bile şimdi zorlayan oyunlar var bu yüzden böyle bir açıklama yaptım. Siz gerçekçi bir bütçe belirleyin işi bilenler zaten en iyi tavsiyeyi yapacaktır.

saglam bir 6 binlik sistemle 4 sene ultura gidersin her türlü ben 4 binlik topladım en az 2 sene ultura oynarım diye düşünüyorum

Bütçe 10,000 TL olsun o zaman. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim arkadaşlar. 3-4 sene baş ağrıtmayacak bir sistem, mümkünse eğer.

Hayali sistem gibi geldi bana. Sınırsız bütçe dediğinizden soruyorum. Mesleğiniz nedir?
3-4 sene içinde çıkacak tüm oyunları Ultra ayarlarda oynatacak bir sistem toplanamaz mı yani? 2 senede bir sistem değiştirmekten bıktığım için böyle bir yola başvurmaya karar verdim.

Dosya Ekleri

• ScreenShot_20160224175545.png
    ScreenShot_20160224175545.png
    49,5 KB · Görüntüleme: 217
TITAN sizin oyun ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılar. İsterseniz RAM i 32 gb da yapabilirsiniz. Resimlerinizi bekliyoruz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı