Sistem tepsisinde ağ simgesini gizleme

MetamorpheuS

Kilopat
Yer
01
Daha fazla  
Merhaba, iyi çalışmalar. Birkaç gün önce Windows 11'e geçtim. Geçmez olaydım. Birkaç sorunu kendim hallettim ama ufak tefek detaylar var. Rica etsem ağ simgesini sistem tepsisinde nasıl gizleyeceğim konusunda sufle vermeniz mümkün mü? Zira Windows 10'da simgeleri sürükleyerek gizleyebiliyordum. Detay vermek gerekirse. Tüm simgeleri gizlemek istemiyorum. Sadece kendi belirlediğim simgeleri gizlemek istiyorum. Umarım anlatabilmişimdir.

Dosya Ekleri

• 2023-10-14_142934.png
    2023-10-14_142934.png
    11,8 KB · Görüntüleme: 35
Windows 11'de ağ, ses ve (taşınabilir cihazlarda) pil simgeleri, sistem tepsisi ögeleri değillerdir. Üçü bir paket olarak görev çubuğu ögesidir. Tepsi ögeleriyle tarih ögelerinin arasına bir bütün olarak yerleştirilmiş, "hızlı ayarlar" panelini açmaya yarayan bir buton görevi görmekteler. Herhangi birini ya da tamamını kaldıramazsınız.

Son düzenleme:
Merhaba, iyi çalışmalar. Birkaç gün önce Windows 11'e geçtim. Geçmez olaydım. Birkaç sorunu kendim hallettim ama ufak tefek detaylar var. Rica etsem ağ simgesini sistem tepsisinde nasıl gizleyeceğim konusunda sufle vermeniz mümkün mü? Zira Windows 10'da simgeleri sürükleyerek gizleyebiliyordum. Detay vermek gerekirse. Tüm simgeleri gizlemek istemiyorum. Sadece kendi belirlediğim simgeleri gizlemek istiyorum. Umarım anlatabilmişimdir.

Hocam Ses ve İnternet simgeleri gizlenmiyor çünkü Hızlı Ayarlar menüsünü açıyor onun yerine Tarih ve Saat Simgesini gizleyebilirsiniz ben Tarih ve saati gizlenmiş olarak kullanıyorum.

Hocam Ağ ve Ses Simgesi gizlenmiyor çünkü İkisi Hızlı Ayarlar menüsünü açıyor Onun yerine Tarih ve saati gizleyebilirsiniz ben Tarih ve saati gizlenmiş olarak kullanıyorum.

IMG_20231014_144625_693.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı