G Garwien Centipat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 8 15 Mart 2020 #1 Arkadaşlar selamlar. 2-3 güne sistemi montajlayacağım. Bittikten sonra Windows kuracağım. Başka yapılması gerekenler neler? Yardımlarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2020
Arkadaşlar selamlar. 2-3 güne sistemi montajlayacağım. Bittikten sonra Windows kuracağım. Başka yapılması gerekenler neler? Yardımlarınızı bekliyorum.
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.734 Makaleler 13 Çözümler 705 15 Mart 2020 #2 Sistem Toplama Sonrası Neler Yapmalısınız? Masaüstü bilgisayarınızı kendiniz toplamak hem zevkli, hem de öğreticidir. Bilgisayarınızı daha yakından tanır ve olası sorunları rahatlıkla www.technopat.net Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sistem Toplama Sonrası Neler Yapmalısınız? Masaüstü bilgisayarınızı kendiniz toplamak hem zevkli, hem de öğreticidir. Bilgisayarınızı daha yakından tanır ve olası sorunları rahatlıkla www.technopat.net Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
G Garwien Centipat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 8 15 Mart 2020 #3 Emre C dedi: Sistem Toplama Sonrası Neler Yapmalısınız? Masaüstü bilgisayarınızı kendiniz toplamak hem zevkli, hem de öğreticidir. Bilgisayarınızı daha yakından tanır ve olası sorunları rahatlıkla www.technopat.net Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... hocam uefı windows tam olarak ne bilmiyorum ama ben windows 10 usb üzerinden kurucam olurmu ?
Emre C dedi: Sistem Toplama Sonrası Neler Yapmalısınız? Masaüstü bilgisayarınızı kendiniz toplamak hem zevkli, hem de öğreticidir. Bilgisayarınızı daha yakından tanır ve olası sorunları rahatlıkla www.technopat.net Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... hocam uefı windows tam olarak ne bilmiyorum ama ben windows 10 usb üzerinden kurucam olurmu ?
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.734 Makaleler 13 Çözümler 705 15 Mart 2020 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradaki rehberden yararlanabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradaki rehberden yararlanabilirsin.