Sistem Topladıktan Sonra Yapılması Gerekenler

TheMudur

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Şu anda çalıştığım şirketin IT departmanında sistemimi topluyorlar bugün elime geçecek. Öncelikle sistem elime geçtikten sonra neler yapmalıyım? adım adım yazarsanız memnun olurum.

Sistem:
  • -Asus Strix B450-F
  • -Ryzen 5 2600
  • -MSI RX580 Armor
  • -HyperX 3000MHz CL15 RAM
  • -Toshiba 240GB SSD

Not: (Windows'u kurduktan sonra BIOS update atarsam sıkıntı olur mu?)
Dipnot: (Asus anakartlarda XMP nasıl açılıyor? BIOS update nasıl yapılıyor?)

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki bunlara bir cevap alabili miyim?
Zaten bahsi geçen rehberde veya ufak bir Google/YouTube aramasında bunlar da mevcut.

X.M.P.:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

BIOS Güncelleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Zaten bahsi geçen rehberde veya ufak bir Google/YouTube aramasında bunlar da mevcut.

X.M.P.:

BIOS Güncelleme:

Hocam sıkıntı şu ki RAM'leri 3000'e çekemiyorum XMP olmuyor.

Kingston HyperX 8GB DDR4 3000MHz Ram HX430C15PB3/8 Fiyatı

XMP desteği yokmu bu RAM'in

Strix B450-f

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı