Tahtabacak
Hectopat
Daha fazla
Merhabalar. 8-9 yaşımdan beri büyük bir sev.dalısı olduğum oyun merakımı ilerletmek için sizden yardımlarınızı istiyorum. 16 yaşında olup bir sağlık meslek lisesinde okuyorum. Aslında bu liseye gitmemin tek amacı hayalim olan güzel bir bilgisayar ve oyunlara ulaşmak için gerekli olan parayı ailemin yardımı olmadan ve hızlı bir şekilde elde etmek içindi. Ufacık kendimden bahsettikten sonra sizlerden yardım istediğim konu aslında her şey her türlü bilgiye açığım. Bir sistem toplarken bilmem gerekenlerden topladıktan sonra bilmem gerekenlere, parçaları nasıl seçmem gerektiğine bilmem gereken her şeye yavaş yavaş bu 2-3 seneye kadar öğrenmek istiyorum. Tekrar söylemek istiyorum her türlü bilgiye açığım. Benimle bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler iyi günler.
Ayrıca oyunlarla Video çekmek ve yayın yapmak gibi bir fikrim var bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim.
Ayrıca oyunlarla Video çekmek ve yayın yapmak gibi bir fikrim var bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: