Sistem toplama isteğiniz kaldı mı?

Makaleler
7
Daha fazla  
Bu işin müdavimleri ve sistem toplama konularında konu sahipleri arkadaşlara yardımcı olmak isteyen değerli Sosyal'daşlarım, genelde sistem topladığımız sitelerde Dolar şu an 5.10'dan işlem görüyor. Ben hep böyle konular açılınca heyecanlanır; zevkle, hevesle yardımcı olmaya çalışırdım 2 gün öncesine kadar. Ama artık konu başlığına tıklama isteğim bile yok. Sizde de durum aynı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok kalmadı. Artık yabancıların rahat ulaşabildiği şeyler için bir taraflarımı yırtmak istemiyorum. O eforu yurt dışında yaşam için gerekli olan şeyleri/sorumlulukları yerine getirmek için kullanacağım.
Üniversite sınavım kötü geçti zaten. 1.5 yıllık emek boşa ve de özel üniversiteye vereceğim parayı yurt dışında okumak için harcarım daha iyi.

Benim sistem toplama istegim cok daha artti acikcasi.
Tatil sonunda ASUS ROG G703GI Core i9 alacagim insallah mesela :)
Engin abi bekle biraz Threadripper 2990X ve SLI GTX 1180Ti alırsın artık.😀
Sistemim 7 yıllık. Zamanında dizmek isteğimi babam "Nah" diyerek sonuçlandırdığı için o zaman alamamıştım. Şimdi mi ne oldu dersiniz? Sistem 8 yıllık hala kullanıyorum.
😂😂
Yok kalmadı. Artık yabancıların rahat ulaşabildiği şeyler için bir taraflarımı yırtmak istemiyorum. O eforu yurt dışında yaşam için gerekli olan şeyleri/sorumlulukları yerine getirmek için kullanacağım.
Üniversite sınavım kötü geçti zaten. 1.5 yıllık emek boşa ve de özel üniversiteye vereceğim parayı yurt dışında okumak için harcarım daha iyi.
Hocam yakındığınız şeylerde sonuna kadar haklısınız. Yapacak bir şey var aslında da yok diyelim bence. Türkiye'nin şu an en kötü olduğu iki konu eğitim ve ekonomi.

Sistemim 7 yıllık. Zamanında dizmek isteğimi babam "Nah" diyerek sonuçlandırdığı için o zaman alamamıştım. Şimdi mi ne oldu dersiniz? Sistem 8 yıllık hala kullanıyorum.

Benimki de 9 yıllık. Zamanında babamdan Xbox 360 istiyordum. Şimdi PC bu haldeyken konsol dahi alamam. Gerçi durumlar da çok iyi değildi, hak veriyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı