Arkadaşlar, artık isim vermek durumundayım. İnsanların sistem toplama konularına hayali sistem nedeniyle ceza veren yöneticiniz Mikail Fidan'ın aynı gün açtığı birden fazla sistem toplama konuları ve laptop tavsiyeleri buyrun. Mikail Fidan ya çok zengin, ya da hayal kurmayı çok seviyor. Daha atmadığım çok konu linki var. Aynı gün sorulan laptop önerilerini saymıyorum bile. Technopat Sosyal kurallarındada 1 ay içerisinde en fazla 1 sistem toplama konusu açılabilir diyor. Kendisi insanlara ceza veriyor, ama Mikail Fidan'a kimse ceza vermiyor. Tarihlere dikkat edin. Ayrıca kendisinin açtığı hayali sistem toplama konularını aramadan sizde bulabilirsiniz. İyi hayallar Mikail Fidan. İşte adaletsizlik. @SypeR eğer bu durumda yöneticiniz ceza almassa, Technopat Sosyal kurallarını değiştirmeniz gerekiyor. Buyrun:
Üzgünüm ama yanlış anlamışsın onları amaçları aynı şeyi isteyenlere yol göstermek mesela 2000 TL sistem önerisi kullanıcıların oradan örnek alarak yapması için yapılmış eğitici konular böyle eleştirmen çok yanlış.
Üzgünüm ama yanlış anlamışsın onları amaçları aynı şeyi isteyenlere yol göstermek mesela 2000 TL sistem önerisi kullanıcıların oradan örnek alarak yapması için yapılmış eğitici konular böyle eleştirmen çok yanlış.
Farkettin mi bilmiyorum ama hepsine de @Recep Baltaş cevap vermiş ve konu kilitlenmiş. Yani bunu canlandırma olarak yapıyor. @MF başka kişi rolleri oynuyor. Yani başkalarına yol gösterme amacıyla bu konular açıldı. Düşünerek bu konuyu açsaydın keşke.
Bu soruların cevapları defalarca verildi. Bunlar LEVEL okur sorularıdır, yönetim ekibinin soruları değildir. Bu tip soruların ve cevapların da Technopat Sosyal'de bulunması için konular açılıp cevaplanıyor. Ufak bir aramayla bu sorunun cevabını defalarca öğrenebilirdiniz.
Konu sahibi daha yeni olduğunuz için daha sosyal'in işleyişini anlayabilmiş değilsin. Sen yöneticilerde kusur arayacağına kendi kusurlarını düzeltmeye çalış/çalışın.
Bize saygıdan bahseden adam yöneticilere küfür edip duruyor. Sizin gibilere bu forumda yer olmayacak hiçbir zaman. Arkadaşlarınızla birlikte çöp forumlarda oynamaya devam edebilirsiniz.