Sistem toplama konusu açanlar hakkında

SpeedeyE

Hectopat
Şubat ayından beri foruma üyeyim ama daha uzun zamandır takip ediyorum. Forumda sistem toplama hakkında açılan bazı konularda konu sahiplerinin tamamen hayali, forumdaki diğer bilgi sahibi üyelerle dalga geçmek adına konu açtığını düşünüyorum. Ben konuyu okurken şahsen zoruma gidiyor sinirleniyorum. 29 yaşındayım ama yapılan terbiyesizliğe ses çıkartmak istiyorum. Konuları okuyorum, cevap yazmak istiyorum ancak sonra sinir halinde yanlış bir şey yazarım diye vazgeçiyorum. Sadece bu durumdan bahsetmek adına bu konuyu açtım. Sözüm gerçekten bu tavsiyelerden yararlananlara değil. Umarım yazdıklarımı sosyal kullananlar yanlış anlamaz.

Malesef ki bu tür konular var, buna ekstra olarak 1 sene sonra bilgisayar toplama fikri olan birisi şimdi konu açıyor. 1 sene sonra hangi işlemciler çıkar, fiyat ne olur? 1 sene önceden konu açmak nedir ya. Yapacak bir şey yok, elimizden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı