Sistem toplama konusunda fikir önerisi

Vaktin varsa indirim kovala, mesela geçen haftalarda AM4 anakart+Rtx 4060 10500 liraydi. PSU da 650W yanlış hatirlamiyorsam 1500-2000 civarıydı kaliteli bir model. İşlemci, ram, soğutucu gibi parçalarda özel isteğin yoksa 2. El bulunabilecek ve rahatlikla alinabilecek parçalar. Hesap kitap yapsan 18-20 civarına çıkar çıkmaz bu şekilde bir sistem, hem de sorunlu parçasi olan sistemi alip ekstra masraf yapmana gerek kalmaz.

Nereden alırsan al her türlü mağdur olma şansın var. Bende çok araştırdım incehesapcom güvenilir dediler gittim aldım bozuk parça geldi iade de almadılar uğraş dur. Ama hakkınızı her türlü alabilirsiniz yasal yollarla sadece uğraştırır bu kadar takılmayın.

11.11 eşiğindeyiz bence sistemin parçalarına yarın yeniden bak. Alışveriş siteleri indirimlerle gelecek.

Toplama PC olarak alsam da hazır sistem alsam da sorunla karşılaşma ihtimalim aynı ise hazır sistem alayım 20 bin civari bütçem var.

Evet hocam şikayetlerden dolayı almaktan çekiniyorum hazır sistem.

23.500 tutuyor hocam çoğu parçada indirimde Gaming gen TR de aynı sistem var 19.500'e

İfadeler: RPM
Her iki şekilde de aldığın üründe sorun yaşama olasılığın var. Dün elime geçen anakartı bugün servise gönderdim. Tamir gereken işlem varsa değişim talep edeceğim.

Bana kalırsa al geç farkındayım ne demek istediğinin ama bu işler böyle nereden alırsan al sorun yaşama olasılığın var

11.11 eşiğindeyiz bence sistemin parçalarına yarın yeniden bak. Alışveriş siteleri indirimlerle gelecek.

Yarın mı başlıyor indirim hocam parça nerede indirimdeyse oradan alıyorum bu arada farklı farklı sitelerden.

Bana kalırsa al geç farkındayım ne demek istediğinin ama bu işler böyle nereden alırsan al sorun yaşama olasılığın var.

Bir de bu hazır sistemlerde anlayamadığım bir şekilde iade etme hakkı da tanımıyolar kutuyu açarsan PC'yi çalıştırırsan iade yok diyor e kardeşim PC'yi açmadan arıza olup olmadığını nasıl anlayacağım parça parça alsam Trendyol Hepsiburada gibi siteler olduğu için iade sağlıyor böyle durumlarda.

Vatandan mağazadan toplasam internette alacağım fiyatın 2 katını mı söylerler acaba bende istiyorum ki vatan olsun ama adamlar kazık. ekran kartı bakıyorum ASUS Dual RX 6700XT'yi 18k ya koymuşlar Trendyol'da 11.300

Son düzenleme:

O durum harbiden saçma zaten tüketici tarafında can sıkıcı bir şey ve Hepsiburada gibi yerlerden de alabilirsin sorun olmaz hem iade tarafında kafan rahat olur ama fiyat farkını gos önünde bulundurarak alın

Güzelim ülkemde bir PC toplamak bile bir sorun vallahi kaç gündür ne stres yaptım para kazamak kolay olsa al geç ne olacak diyeceğim ama olmuyor işte.

İncehesap Gaming gecesinde oluyor değil mi öyle indirimler.

Güzelim ülkemde bir PC toplamak bile bir sorun vallahi kaç gündür ne stres yaptım para kazamak kolay olsa al geç ne olacak diyeceğim ama olmuyor işte.

O konuda haklısın vallahi para kolay kazanılmıyor ama dediğim gibi o kadar can sıkacak bir şey yok hiç değilse alacağın ürün sıfır kapalı kutu olduğundan risk daha düşük 2.el alsan daha sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…