Çözüldü Sistem Toplama Kutu İçeriği SATA Kablo Desteği

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kastamonolu

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar. Ben PC toplayacagim ve sistemim hazir. Tam alacaktım yani sistem videolarina bakiyodum. SATA kablosu diye bir sey cikti. Ben bunlari ayri mi almam lazim? Anakartin kutusundan mi cikiyor yoksa kasadan mi? Anakartta cikmamasi lazim cunku acilis videosunda adam sadece anakart cikariyordu.
  • Anakart: MSI H110M VD
Yorumlarinizi bekliyorum. Arkadaslar simdiden tesekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
SATA kabloları anakart kutularından çıkar, çıkmıyorsa bu seçtiğiniz anakart modeli yüzünden böyledir. Ama çıkmaması saçma olur, en azından 1 tane olmalı. Ekstra diskiniz varsa satın almanız gerekebilir. Genelde 2 tane kablo çıkar, pahalı ve kutu içeriği zengin anakartlarda 4-6 tane çıkabilir rahatlıkla.

SATA kabloları anakart kutularından çıkar, çıkmıyorsa bu seçtiğiniz anakart modeli yüzünden böyledir. Ama çıkmaması saçma olur, en azından 1 tane olmalı. Ekstra diskiniz varsa satın almanız gerekebilir. Genelde 2 tane kablo çıkar, pahalı ve kutu içeriği zengin anakartlarda 4-6 tane çıkabilir rahatlıkla.
Bilmiyorum, anakartin kutu icerigine baktigimda DVD, kullanma kilavuzu, garanti belgesi ve anakart yaziyor anlamadim...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kutu açılımı yapan bir video, buyurun içiniz rahat eder :)

Kontrol ettim 2 tane SATA kablosu çıkıyor kutudan. 1 HDD/SSD ve bir DVD-ROM için yeterli olur. Daha fazla disk/donanım takacaksanız kablo satın almanız gerekiyor.
Simdi ben DVD-ROM takmayacağım PC'ye ama hem SSD hem HDD olacak. O iki kabloyu baglasam sıkıntı olmaz herhalde değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı