Sistem toplama - Max 4000 TL bütçe

Çağdaş Çağ

Hectopat
Yer
Dünyanın Başkenti İstanbul
Daha fazla  
Meslek
İktisatçı
Herkese merhaba arkadaşlar,

Başlıkta belirttiğim gibi bütçem maksimum 4000 TL'dir. Bütçeye monitör de dahil edilirse memnun olurum. İdare eder klavye ve mouse ye sahibim. Bu parçaları sonrada alabilirim.

İlk defa masaüstü bilgisayarım olacak ve haliyle bu konularda bilgisizim. Bilgisayar oyun amaçlı olacak. Oyun dışında geri kalan aktivitelere, oyun bilgisayarının gücünün yeteceğini düşünüyorum. Spesifik olarak bilgisayarda yaptığım birşey de yok.

Bileşenler İnventustan toplanırsa memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim. @BilgisayarKurdu (Güvendiğim için etiketledim. Rahatsız ettiysem kusuruma bakma lütfen)

1900 lira vs650.png

Monitör ve ekran kartı olarak MSI R9 390, Asus Strix GTX 970, MSI R9 390X
Yaklaşık 300 lira artıyor ve artan para ile SSD alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Sistem bu kardeşim.Oyun amaçlıysa ideal sistem.İnan 4000 tlm olsa bu sistemi hiç düşünmeden alırım.

4045 tl tutuyor.

( bu arada soğutucu işlemciyle uyumlu değilmiş sonradan farkettim.lga 1150 bi işlemci soğutucusu koy. )

Dosya Ekleri

• sistem.PNG
    sistem.PNG
    45,8 KB · Görüntüleme: 865
Bence SSD almayın onun yerine ekran kartını R9 390X yapın. SSD çok gerekli değil ve sonradan ekleyebilirsiniz. Önerdiğim sistemden 300 lira artıyordu, R9 390X sığdırılabilir ama bütçeyi 100 lira aşıyor. SSD almayıp 100 lira ekleyebilecekseniz önerdiğim sistem+R9 390X ideal.

Son düzenleme:
Bence skylake toplayınız ve kalan para ile bir monitor alabilirsiniz

Dosya Ekleri

• IMG_20151121_202731.JPG
    IMG_20151121_202731.JPG
    97,7 KB · Görüntüleme: 728
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı