Gravax06 Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.024 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara 5 Mayıs 2021 #11 ahlatliinsan dedi: Ben buradan bir şikayetimi dile getirmek istiyorum. Sevgili moderatör arkadaşlar, benim konum açılalı daha 10dk bile olmadı ama yeni konularda yok. 25dk önce açılan konular bile yeni konular sekmesinde. Bir el atın size zahmet. Genişletmek için tıkla... Alt taraftaki öne çıkar butonuna basabilirsin.
ahlatliinsan dedi: Ben buradan bir şikayetimi dile getirmek istiyorum. Sevgili moderatör arkadaşlar, benim konum açılalı daha 10dk bile olmadı ama yeni konularda yok. 25dk önce açılan konular bile yeni konular sekmesinde. Bir el atın size zahmet. Genişletmek için tıkla... Alt taraftaki öne çıkar butonuna basabilirsin.
B Berke19 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 487 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #12 ahlatliinsan dedi: Sizce ne zamana düşer? Genişletmek için tıkla... Nisan`da düşer dediler ama düşmedi. Malesef 2022 yazına kadar düşmez bence. Tabii belkide düşer
ahlatliinsan dedi: Sizce ne zamana düşer? Genişletmek için tıkla... Nisan`da düşer dediler ama düşmedi. Malesef 2022 yazına kadar düşmez bence. Tabii belkide düşer
KS KS ahlatliinsan Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 342 Makaleler 1 5 Mayıs 2021 #13 Gravax06 dedi: Alt taraftaki öne çıkar butonuna basabilirsin. Genişletmek için tıkla... Öyle bir buton yok ya da ben göremedim. Ama bayağı baktım.
Gravax06 dedi: Alt taraftaki öne çıkar butonuna basabilirsin. Genişletmek için tıkla... Öyle bir buton yok ya da ben göremedim. Ama bayağı baktım.
B Berke19 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 487 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #14 YANLIŞ YAZMIŞIM.Eterheum`un 1500 dolar altında olması gerekir ancak 2022 yazını bulur diyorlar