Sistem Toplama Önerisi

adaminbiri

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Şöyle bir sistem topladım. Acaba uygun mudur? Yorumlarınızı bekliyorum.
Bir de monitör tavsiyesi yapabilir misiniz? Bütçe 500 TL (Sistem hem program yazma hem oyun için olucak)

@Recep Baltaş abi yardımlarını bekliyorum.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    31,3 KB · Görüntüleme: 581
Cevapladığınız için teşekkürler ama aslında bu anakartı asus yapmayı düşünüyordum. Çünkü msi'da bazı sıkıntılar olabiliyormuş. Bilemiyorum asus'da da olabilir ancak riske girmek istemiyorum.

Ayrıca sistem için ses kartı almam gerekir mi?

Resim gözükmüyor da güncelleyebilir misin?

Sana bu sistemi öneririm şiddetle. O.C yapmak yerine SSD ve daha iyi bir monitör almak daha mantıklı.

Önerin için teşekkürler. Görüşlerini dikkate alacağım. OC olayını da çok bilmiyorum zaten. Ama ilk defa denemek için yukarıdaki resmi attım. Sağolasın

Eki Görüntüle 55492

Butceni biraz daha zorlayıp Gaming 7 al oc genie tuşuyla sistemi komple overclock edebilirsin.Senin sistemin benzerini recep abiler topladı oyun bilgisayarı toplama rehberi adındaki videoda işlemciyi ve bileşenleri nasıl oc ettiklerini detaylıca görürsün.

Son düzenleme:
Bilemiyorum valla OC yapsam mı yapmasam mı diye de. Her ne kadar internette olsa da benim kendime güvenim yok bu yüzden dolayı OC olayına çok girmek istemiyorum açıkçası.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı