Sistem toplama programı

Programı istesem 1 haftaya bitiririm. 5 tane daha sistem önerisi hazırlar bitiririm. Ama hiçbir anlamı olmaz.
Veri tabanı ve ASP.NET gibi dilleri de katıp bir şeyler yapmam gerek ki program diyebilelim. Yoksa çok saçma bir program ortaya çıkar.
Bir sürü parça, bütçe, olasılığın olduğu bir programda veri tabanı kullanmayınca işler inanılmaz birbirine giriyor.
İşler o kadar birbirine girdi ki :D Programın bazı özelliklerini kullanamamaya başladım.

Daha planlı, düzenli yapmak istiyorum. Şuan zaten veri tabanı dersleri görüyoruz.
Tabi pek iyi puanlar alamadım sınavda :D O ayrı mesele.

h7vnqC6.jpg

Programı istesem 1 haftaya bitiririm. 5 tane daha sistem önerisi hazırlar bitiririm. Ama hiçbir anlamı olmaz.
Veri tabanı ve ASP.NET gibi dilleri de katıp bir şeyler yapmam gerek ki program diyebilelim. Yoksa çok saçma bir program ortaya çıkar.
Bir sürü parça, bütçe, olasılığın olduğu bir programda veri tabanı kullanmayınca işler inanılmaz birbirine giriyor.
İşler o kadar birbirine girdi ki :D Programın bazı özelliklerini kullanamamaya başladım.

Daha planlı, düzenli yapmak istiyorum. Şuan zaten veri tabanı dersleri görüyoruz.
Tabi pek iyi puanlar alamadım sınavda :D O ayrı mesele.

h7vnqC6.jpg
Abi bu ne gibi bir program ? 2 Gün foruma girmedim neler kaçırmışım :D

Arkadaşımız 1 saat kadar bekliyormuş.

- - - Güncellendi - - -

Abi bu ne gibi bir program ? 2 Gün foruma girmedim neler kaçırmışım :D
2 gün değil çok daha önceden vardı bu program.

WsuW86a.jpg

Arkadaşımız 1 saat kadar bekliyormuş.

- - - Güncellendi - - -

2 gün değil çok daha önceden vardı bu program.

Güzele benziyor ama bence Logo - Butonlar - %25 - %30 resimleri - sorgula - toplam gibi yazıların bulunduğu yerler hoş olmamış.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı