Sistem toplama tavsiyesi

OmurOzan

Hectopat
Daha fazla  
PC toplamaya karar verdim. AM5 anakartlı DDR5 RAM'lı bir sistem istiyorum. Bütçem belirsiz olduğu için yazmayacağım. Elimde herhangi bir bilgisayar bileşeni yok çünkü topluca sattım her şeyi. Akvaryum kasa, anakart, RAM, PSU önerilerinizi dinlemek için konuyu açıyorum. B650 serisinin bir sürü alt modeli olduğunu gördüm. Hiçbir bilgim olmamakla beraber kafamı karıştırdı. R5 7500F kullanacağım sisteme bahsettiğim parçalardan önerilerinizi bekliyorum.

PC toplamaya karar verdim. AM5 anakartlı DDR5 RAM'lı bir sistem istiyorum. Bütçem belirsiz olduğu için yazmayacağım. Elimde herhangi bir bilgisayar bileşeni yok çünkü topluca sattım her şeyi. Akvaryum kasa, anakart, RAM, PSU önerilerinizi dinlemek için konuyu açıyorum. B650 serisinin bir sürü alt modeli olduğunu gördüm. Hiçbir bilgim olmamakla beraber kafamı karıştırdı. R5 7500F kullanacağım sisteme bahsettiğim parçalardan önerilerinizi bekliyorum.
En azından maksimum bir bütçe belirtseniz güzel olur.

Anladım 25-30 bine çözeceğim bazı parçaları ikinci el alarak.
Ekran kartını ve işlemciyi bulursanız 2. el alın.
En ucuzundan bu var anakart olarak.
Ram olarak bu.
Kasa olarak bu.
Soğutucu bu. Bunların uyumluluğunu kontrol ettir birine veya kendin araştırarak.

Son düzenleme:
Ekran kartını ve işlemciyi bulursanız 2. el alın.
En ucuzundan bu var anakart olarak.
RAM olarak bu.
Kasa olarak bu.
Soğutucu bu. Bunların uyumluluğunu kontrol ettir birine veya kendim araştırarak.

Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı