Sistem toplamada monitör ve işlemci önemi

• Konuyu başlatan i_am_minigun
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 438
I

i_am_minigun

Ziyaretçi
Merhabalar ben Battlefield 4 oyuncusuyum ama normalde televizyonda oynuyordum ve rahatsız ediyordu şimdi monitör almak istiyorum. Ama monitöre yatırım yapmak mantıklı mı ? Ayrıca GTX 770 + i3 4150 + 8 GB RAM var. Ama bir türlü karar veremedim acaba i5 veya i7 gibi bir işlemci alıp ucuz bir monitör mü alsam yoksa iyi bir monitör alıp hiç işlemci almasam mı ? Normalde zaten multiplayer oynarken lowda 1080p de oynuyorum 140-90 FPS filan alıyorum yani tatmin edici ama bazı yerlerde işlemci faktörünün 15-20 FPS arttırdığını gördüm kararsız kaldım. Kısacası 15 FPS için değer mi yoksa monitöre mi yükleneyim ?

++1.SEÇENEK(işlemci+monitör)
Intel Core i5 4690K 3.5GHz 6Mb Cache LGA 1150 İşlemci Fiyatı

Asus VP228TE 21.5" 1ms (Analog+DVI-D) Full HD Led Monitör Fiyatı

++2.SEÇENEK(sadece monitör)
BenQ XL2411Z 24" 1ms (Analog+DVI+HDMI) Full HD Led Monitör Fiyatı

Son düzenleyen: Moderatör:
1. seçenek daha mantıklı olacaktır. Monitöre o kadar para vermek çok mantıklı değil. 1 seçenekteki monitörde gayet iyi. İ5 4690 da alabilirsiniz. Anakartınız OC desteklemiyorsa k bir işlemci almaya gerek yok.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı