Göksel Doğan Hectopat Katılım 17 Temmuz 2014 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2014 #1 Ben sistem toplama konusu açmıştım 2500 tl'ye her şey dahil sistem adında. Yani içinde monitör,klavye falan da olacak ama arkadaşların önerdiği sistemlerin hiçbirinde windows yoktu. Peki ben windowsu nasıl kuracağım onu da satın almam gerekmiyor mu?
Ben sistem toplama konusu açmıştım 2500 tl'ye her şey dahil sistem adında. Yani içinde monitör,klavye falan da olacak ama arkadaşların önerdiği sistemlerin hiçbirinde windows yoktu. Peki ben windowsu nasıl kuracağım onu da satın almam gerekmiyor mu?
Coovahkon Hectopat Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 370 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2014 #2 Öğrenciysen Dreamspark' dan bedavaya alabilirsin. Detaylı bilgi için forumda arama yapabilirsin geniş çaplı bir konu var.
Öğrenciysen Dreamspark' dan bedavaya alabilirsin. Detaylı bilgi için forumda arama yapabilirsin geniş çaplı bir konu var.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 12 Ağustos 2014 #3 Windows Embedded 8.1 Industry Pro | Technopat Sosyal Şu linke bakabilirsin eğer arkadaşın dediği gibi öğrenciysen.
Windows Embedded 8.1 Industry Pro | Technopat Sosyal Şu linke bakabilirsin eğer arkadaşın dediği gibi öğrenciysen.