Sistem toplamak için 29 Kasım beklenmeli mi?

Berkeology

Femtopat
Daha fazla  
Kalan parçalarımı almak için 29 Kasım'ı beklemeli miyim bilgisayar parçaları indirime girer mi? Beklersem ve kayda değer bir indirim olmazsa zarar edeceğim çünkü her geçen gün zamlanıyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam senin hangi parçaları alacağına bağlı mesela eğer bir Soğutucu/RAM/SSD/HDD hatta Laptop/Notebook alacaksan beklemeni tavsiye ederim ama CPU/GPU/Anakart gibi eşyaları alacaksan beklemeni tavsiye etmem bu tür PC parçaların da indirim geleceğini düşünmüyorum geçen yıl ben 4060 Ti 16 GB almak isterken indirim geleceğini sandım ama hayır hatta bindirilmişti.

Fotoğraflar.

Dosya Ekleri

• IMG_2537.jpeg
    IMG_2537.jpeg
    90,6 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_2538.jpeg
    IMG_2538.jpeg
    88,3 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Selam senin hangi parçaları alacağına bağlı mesela eğer bir Soğutucu/RAM/SSD/HDD hatta Laptop/Notebook alacaksan beklemeni tavsiye ederim ama CPU/GPU/Anakart gibi eşyaları alacaksan beklemeni tavsiye etmem bu tür PC parçaların da indirim geleceğini düşünmüyorum geçen yıl ben 4060 Ti 16 GB almak isterken indirim geleceğini sandım ama hayır hatta bindirilmişti.

Fotoğraflar.
Msi mag coreliquid 360r v2 alıcaktım bugün baktım n11 de 3900 olmuş aldım, daha ne kadar düşebilir ki 29 kasımda, çok bir fark olacağını sanmıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz, 4800 normal fiyatı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı