Sistem toplamak için GTX 11 serisi beklenmeli mi?

Beklemenizi tavsiye ederim.

Cevaplar için teşekkürler. Artık dolar yükselmesin diye dua etmem lazım

GTX 11 serisini beklemenizi önermiyorum. Daha yüksek performans alsan bile ekonomik olarak köşeye sıkışırsın.

Galax ülkemizde tanınmasa da forumda çoğu kişi biliyor. Ayrıca Evga bu işlerde en iyisi ama 10 FPS fark olmuyor ayrıca Nanokatalog'da güvenilir bir site

Haftalarca beklerse güvenilir ama ne derece güvenilir ayın 16'sında sipariş verdim 26 'sında iptal ettirdim sözde 1-5 iş günü para iadesi yapılıyor hala iade yok. Orada 5/7 gün yazmalarına inanmayın bende bu forumda iyi diye okudum sipariş verdim 1 ay oldu hala süründürüyorlar.

@Shory düşse de alacağı bileşenleri değiştirmez bu.

Şöyle açıklama yapayım;

36TL'ye sahipsin ve bu şu an 6 dolar diyelim.
Alacağın ürün GTX3080 5 Dolar artı %20 KDV diyelim.

Dolar azalırsa:

Paranı TL olarak saklasaydın;

36 TL'ye sahipsin ve bu dolar olarak 9 dolar ediyor. Yani Dolar/TL 4, eskiden 6 idi. ( yukarda yazdığım)
5 dolar(20TL) + %20 vergi(4TL) = 24TL
36TL'ye sahiptin, gene aynı ürünü alabildin paran cebinde kaldı.

Paranı dolar olarak saklasaydın;

6 doların vardı, eskiden bu 36 TL idi ancak şimdi dolar/TL 4 olduğundan 24 TL ediyor. 25TL'ye de istediğin ürünün fiyatı. Yani gene aynısını alabiliyorsun.

Dolar arttı diyelim:

Paran TL idi;

36 TL artık 3 dolar ediyor.
Sen de 36 TL sahibisin. Alacağın ürün 5dolar(60TL) + %20 vergi(12TL)= ürün bu dolar kurunda artık 72 TL.
Sen paranla bunu alamıyorsun.

Paran dolar idi;

6 doların var bu 72 TL ediyor.
Gene aynı ürünü alabiliyorsun.

Mantığı bu işte. Bütçeni dolara çevirirsen artsa da azalsa da alacağın ürünü değiştirmez.

beklemek ya da beklememek size kalmis ancak shnlari tavsiye ederim su an kalkin ve media marktten bu sisteme denk bjr sistem taplayin ve yüz yüze konusun ne kadar indirim yapcagini soru bu fiyati gosterin ve bu fiyata denk biseye cekerler fiyati ben yaptim ve basarili oldum
ayrica intel bu sene şoket degistirmiyor haberiniz olsun

Beklemeye gerek yok. Şu an ki kartlar ile aynı fiyata çıkacak fikri ütopyadan öte değil
100-150 dolar fark olacak
1070 vs 1170 arası.
150 dolar fark o performansa değer diyen onu beklesin.

1170, 1070 ile aynı paraya gelecek diye bekleyenler daha çok bekler

Belki 1070 ile aynı fiyatta çıkmaz ama şu anki 1080 den daha iyi çıkacak olması bile yeter. Fiyat etiketinde 1170 499$ , 1080 699$ olarak gözükmekte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…