Bilgisayar toplayacağım fakat çıkan dedikodular beni caydırdı desem yeridir. Yılın sonunda falan toplayacaktım Nvidia 2000 serisi ekran kartlarına yöneleceğim özellikle gözüme kestirdiğim 2060 Ti. Ryzen her ne kadar çoklu çekirdekli olsa da yeni Intel modelleri ezmeye geliyor kanımca. Çünkü çoğu testte tek çekirdeği bakımından geride. Ki tek çekirdek performansı=Intel. Üstüne üstünlük 8. Nesil i7, 8 çekirdek 12 işlemci birimi idi sanırsam. Gece yazdığımdan yanlışlık olabilir. Peki asıl konu 250 dolar olan ekran kartı partner firma falan ne kadar fiyatı tutar? Tahmin soruyorum azıcık piyasayı biliyorsanız lütfen yorum yapın. Bana göre 120 dolar partner desek (diğer kartlara baktım geneli o civarda Extreme modeller hariç) 370 Vatan'da kendi payını eklese 1500 falan düşünüyorum. PSU ayrı olsa ne fark eder? Corsair kasa 80 Plus PSU 700 Watt kullanmayı düşünüyorum. Tabii ki bunlar sadece sızıntılara dayalı sizce nasıl olacak? (Ryzen olmasa bunları dahi söyleyemeyecektik. Rekabet iyidir) Performansı 1070 ayarında olacağını tahmin ediyorum, bütçe dostu anakart önerirseniz pek anlamam da...
Son düzenleyen: Moderatör: