Sistem Toplamak Zor mu?

sezerdalga

Kilopat
Daha fazla  
Kendim sistem toplayacağım, öncesinde hep hazır ve dizüstü bilgisayar kullandım. Artık kendim toplamayı düşündüm, Recep ve Ali abinin videolarını izleyerek toplayabilir miyim, montajı yapabilir miyim? Montaj zor mudur, başarabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş bir montaj yapmak için sadece tornavida denen alet lazım ve internet. Montaj vidalama ve kablolamadan ibaret. Sistem toplamak çok basittir. Ama Recep ve Ali abinin videolarını izleyerek çok kolay yaparsın. Sana hiç bilgin yoksa video izleyerek yapmanı öneririm.

Hayır, isteyince zor değil. Tam tersine parçaları bitleştirirken çok eğleneceksin. Montaj videolarını izleyerek yavaş yavaş kurabilirsiniz sistemi. İsterseniz de toplarken konu açın, sorununuz olursa hemen hallederiz "Sosyal" olarak

Sistem toplamak kolay. Ben videoları izleyerek yavas yavas topladım. Tek zor olan konu. Anakarttı yerleştirmek. Çok fazla sürtmeden altını vidalara yerleştirmen gerekiyor. Gerisi saten kablolama.

Şöyle bir yazımı buldum, işinize yarayacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…