Sistem Toplandıktan Sonra Yapılması Geekenler

ForquesT

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Dün parçalarımı aldım ve bugün nihayet sistemimi toplayabildim. Ama elim kolum bağlı da kaldım aynı zamanda. Eski Hard diskim vardı. Onu takıp Win 10 kuracaktım. Sonra da driverları vs. güncelleyecektim. Ama bilgisayarım hiçbir şekilde internete bağlanmıyor. Klavye ve mouse haricinde taktığım sabit disk ve flash belleği görmüyor. Driverları güncelleyemiyorum. Bios ayarlarını da bilmiyorum. Tek yapabildiğim şu ana kadar BIOS'u güncellemek oldu o da pek fazla bir şey değiştirmedi. DVD okuyucum olmadığı için cdlerden de driver güncelleyemiyorum. SSD'yi de görmüyor bu arada. Şimdi ne yapmam lazım benim? Elim kolum bağlı. Yardımlarınızı bekliyorum.

Merhaba. Dün parçalarımı aldım ve bugün nihayet sistemimi toplayabildim. Ama elim kolum bağlı da kaldım aynı zamanda. Eski Hard diskim vardı. Onu takıp Win 10 kuracaktım. Sonra da driverları vs. güncelleyecektim. Ama bilgisayarım hiçbir şekilde internete bağlanmıyor. Klavye ve mouse haricinde taktığım sabit disk ve flash belleği görmüyor. Driverları güncelleyemiyorum. Bios ayarlarını da bilmiyorum. Tek yapabildiğim şu ana kadar BIOS'u güncellemek oldu o da pek fazla bir şey değiştirmedi. SSD'yi de görmüyor bu arada. Şimdi ne yapmam lazım benim? Elim kolum bağlı. Yardımlarınızı bekliyorum.
Driver Booster 3'ü indirin 1 Milyon Driveri kuruyor.

Kendiniz gerekli sürücüleri internetten indirip kurun. Gereksiz driverleri de indirip fazlalık yaratmayın. Ekran kartı driveri, bios güncellemesi, Realtek ve kullanacağınız winrar vb. programları indirin. İnternete format sonrası program yazarsanız indirme dosayaları çıkacaktır. Lakin indirmenizi önermiyorum, içindeki programlardan gerekli olanları hatırlamak için içeriğine bakın ve manuel olarak indirin.

Bende ayın başında sistemi toplayacağım. Bir korku var içimde acaba yapabilir miyim?ayarları yanlış yapar mıyım? gibi.

Hepsini bulmak yıllar sürer ben eski sistemimde 30 driver kurdum sayesinde driverlar ekran kartından ibaret değil.
O tarz programlar sağlıklı değil. Hele ki o program. Eski sistemimde ekran kartını kurarken mavi ekran verdirdi. Sistemi açamıyordum. Zorla güvenli moda girip oradan sistem geri yükleme yapmak zorunda kaldım.

Anakart driverını kurmadan internete bağlanmaz. Eğer cd sürücün veya bir cd yoksa başka bir bilgisayardan, Anakart'ın internet sitesinden sürücüyü usb belleğe atıp kurabilirsin. Hayırlı kurulumlar...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı