Sistem toplanırken ekran kartı neye göre seçilmeli?

kenan0160

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ASUS GT 1030 2 GB alacağım ama pek anlamıyorum. Bu aldım ekran kartı işlemci falan bütün PC parçaları uygun mu olması lazım yoksa istediğim gibi her parçayla alabiliyor muyum? Karışık yani her parçayı rastgele alabilir miyim?

Arkadaşlar ASUS GT 1030 2 GB alacağım ama pek anlamıyorum. Bu aldım ekran kartı işlemci falan bütün PC parçaları uygun mu olması lazım yoksa istediğim gibi her parçayla alabiliyor muyum? Karışık yani her parçayı rastgele alabilir miyim?
Uyumlu parçalar olması gerekir.
Dikkat etmezseniz en geç birkaç güne sistem elinizde kalır 😄

İşlemciye göre çok güçlü olmaması gerekir, güçsüz bir işlemci ile güçlü bir ekran kartı kullanırsanız ekran kartından tam performans alamazsınız, çoğunlukla soket girişleri de uyumludur.

İşlemcinizi, güç kaynağınızı ve bütçenizi yazar mısınız? Ekran kartın uyum sorunu olmaz ama darboğaz veya güç kaynağının yetmemesi olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı