Sistem toplanırken ekran kartı neye göre seçilmeli?

5000 ama bir 2 ay sonrası için ekran kartı çok istemiyorum zaten yeter diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ASUS GT 1030 2 GB alacağım ama pek anlamıyorum. Bu aldım ekran kartı işlemci falan bütün PC parçaları uygun mu olması lazım yoksa istediğim gibi her parçayla alabiliyor muyum? Karışık yani her parçayı rastgele alabilir miyim?

GT1030 almak yerine APU sistem toplasan daha mantıklı.

Baktım da 5500 falan 1050 ti var ama çoğu avantron turbox alınırmı 7000 TL falan ama indirim belki 2 ay sonra alacağım zamanda indirimli olur

Turbox alınmaz kazık bir marka ben Turbox marka ekran kartı aldım elime ulaştı arzalı çıktı geri gönderdim zaten int de de Turbox çok konuşuluyor önerme.

Baktım da 5500 falan 1050ti var ama çoğu Avantron, TurboX alınır mı 7000 TL falan? Ama indirim belki 2 ay sonra alacağım zamanda indirimli olur.
Tüm Hazır Sistemler | Game Garaj
Buradan bütçenize uygun bir sistem seçiniz. Avantron, TurboX gibi dandik firmalara asla 7000TL vermeyin. 7000TL'ye ne sistemler alınır, onlara para vermek paranıza çöpe atmaktan kötüdür.

Hem sattıkları mal 1. nesil işlemcilere sahip bir ara bakmıştım.
Örnegin bir turbox marka bilgisayar koyuyorum linke işlemci filan 1. nesil

Hem sattıkları mal 1. nesil işlemcilere sahip bir ara bakmıştım.
Örnegin bir TurboX marka bilgisayar koyuyorum linke işlemci filan 1. nesil.
Işık filan koyuyorlar, adına ''Gaming'' yazıp renkli renkli fare monitör klavye seti filan koyunca insanların gözünü boyuyorlar. O fiyata çok güzel APU sistemler dizersin.

Tüm Hazır Sistemler | Game Garaj
Buradan bütçenize uygun bir sistem seçiniz. Avantron, Turbox gibi dandik firmalara asla 7000TL vermeyin. 7000TL'ye ne sistemler alınır, onlara para vermek paranıza çöpe atmaktan kötüdür.

Bence bu arkadaşın önerisini degerlendirin güzel kasalar var hem ne pahalı ne de bütcenizi aşıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı