Sistem toplarken ekran kartını diğer parçalardan önce almak mantıklı mı?

Daha fazla  
Sistem toplamayı düşünüyorum, sistem toplayacak düzeyde birikmiş para yok. Zamdan daha az etkilenmek adına, ekran kartı için para biriktirip ekran kartını alıp, diğer parçaların hepsine para biriktirince almak mı daha mantıklı sizce? Yoksa sistemi para yetince almak mı daha mantıklı?

Hazır sistem yakalamaya bak abi. Şu piyasada ekran kartı alıp sistem toplamaya çalışırsan çok zarar edersin. Eline para geçince F/P sistem kovala.
Diyelim ki tek tek parça olarak alsam, parçaların fabrikasyon hatalı veya arızalı olup olmadığını nereden kontrol edebilirim? Öneriniz nedir?

Diyelim ki tek tek parça olarak alsam, parçaların fabrikasyon hatalı veya arızalı olup olmadığını nereden kontrol edebilirim? Öneriniz nedir?

Sıfır ürünse muhtemel garantisi olur ama 2.el alacaksan satıcıdan video iste özellikle stres testine sokmasını iste yok ben yapamam bilmem ne derse başka satıcıya bak.

Onun dışında ekran kartını önden almak iyi bir fikir zira fiyatı en çok artan o.

Sıfır ürünse muhtemel garantisi olur ama 2.el alacaksan satıcıdan video iste özellikle stres testine sokmasını iste yok ben yapamam bilmem ne derse başka satıcıya bak.

Onun dışında ekran kartını önden almak iyi bir fikir zira fiyatı en çok artan o.

Mscq bey, eski bir laptopumuz var. Ekran kartını alsam, aparatlar yardımı ile laptop'a takarak kendim test edebilir miyim?

Mscq bey, eski bir laptopumuz var. Ekran kartını alsam, aparatlar yardımı ile laptopa takarak kendim test edebilir miyim?

Dalgamı geçiyorsunuz yoksa ciddi misiniz anlayamadım.

Eğer dalga geçiyorsanız ilk önce kendi yazdığınız konuyu iyice bir okuyun ben Tekrar'dan kontrol ettim ve sistem parçalarını teker teker toplayacağınızı dile getirdiniz bu bağlamda bende masaüstü sistem kurduğunuzu var sayarak bir cevap verdim.

Diğer taraftan ciddiyseniz bu dediğiniz zor çoğu diz üstü bilgisayarın genelinde son kullanıcının müdahale edemiyeceği bir konfigürasyon var (bellek ve SSD hariç).

Eğer dalga geçiyorsanız ilk önce kendi yazdığınız konuyu iyice bir okuyun ben Tekrar'dan kontrol ettim ve sistem parçalarını teker teker toplayacağınızı dile getirdiniz bu bağlamda bende masaüstü sistem kurduğunuzu var sayarak bir cevap verdim.

Diğer taraftan ciddiyseniz bu dediğiniz zor çoğu diz üstü bilgisayarın genelinde son kullanıcının müdahale edemiyeceği bir konfigürasyon var (bellek ve SSD hariç).

Hocam adam bilmiyor niye sert yapıyorsun

Neden dalga geçeyim? Konu hakkında bilgim olsa zaten bu başlıkla konu açmazdım. Masaüstü sistem toplamayı düşünüyorum evet ama parçaları tek tek toplarsam laptop üzerinden sağlamlığını test etmek istemiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı