Sistem toplarken ikinci el ekran kartı alınır mı?

Günümüzde zor maalesef ama bulabilirsem babamın bilgisayarcı bir arkadaşı var onunla beraber gidip inceleyebilirim ürünü

Evet, inceleyip almak daha mantıklı. FurMark testi yapın incelemeye giderseniz.

Kardeşime birkaç gün içinde hatta yarın 5090'lı bir sistem toplacayacağım. Kasayı söküp yeni sistem takacağım. 3070 Ti var elimde. ASUS TUF Gaming. Hatta bord işlemci 850 PSU filan hepsini satacağım. Kasa ve M.2 hariç hepsine 20k düşünüyorum. Sen tabii DDR4 sistem zaten almanı önermem. 3070 Ti düşünürsen fiyatı 10 bin TL.

Evet, inceleyip almak daha mantıklı. FurMark testi yapın incelemeye giderseniz.
sağolun hocam yardımlarınız için ancak bilgisayar almak için elimdeki laptopu satmam gerekiyor ancak bi türlü satamadım herseyi denedim ama olmuyor nasip

düşünürsem yazarım uygun fiyat

Sağ olun hocam yardımlarınız için ancak bilgisayar almak için elimdeki laptopu satmam gerekiyor ancak bir türlü satamadım her şeyi denedim ama olmuyor nasip

Hocam zamana bırakın, sizi doğru yola götürür.

Sağ olun hocam yardımlarınız için ancak bilgisayar almak için elimdeki laptopu satmam gerekiyor ancak bir türlü satamadım her şeyi denedim ama olmuyor nasip

Düşünürsem yazarım uygun fiyat

Henüz daha satış ilanı yazmadım. Pazar günü veya önümüzdeki hafta ilan vereceğim. İlk buraya yazarım. Alıcı çıkmazsa sarı site.

Hocam zamana bırakın, sizi doğru yola götürür.
inşallah hocam bakalım satılmazsa mecbur taksitle alıcam

Henüz daha satış ilanı yazmadım. Pazar günü veya önümüzdeki hafta ilan vereceğim. İlk buraya yazarım. Alıcı çıkmazsa sarı site.
hocam 10 bine ilan girerseniz 1 hafta içinde satılcağını düşünüyorum

İnşallah hocam bakalım satılmazsa mecbur taksitle alacağım

Hocam 10 bine ilan girerseniz 1 hafta içinde satılcağını düşünüyorum

İnsanlar işini görsün sarı sitede görüyorum fazla fiyat çekiyorlar. Üçün beşin davasına gerek yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…