Sistem toplarken ikinci el ekran kartı alınır mı?

Hocam 3060ti ın bi ismi var ve msi gibi markalar yapınca da isim dahada popülerleşiyor ondan dolayı bu kadar pahalı oluyor bana kalırsa maks 6 7 k falan olmalı

Sistemi atarmısınız hocam merak ettim
hocam bulmam suan mümkün degil video izlemiştim donanım arşivinden merak edip girip bakmıştım bi tanesine öyleydi

Alınır alınmasına da sıcaklık değerleri, kartın durumu vb. şeyler çok önemli. Bir de mining yapılan bir kartı almanı önermem.

Alınır alınmasına da sıcaklık değerleri, kartın durumu vb. şeyler çok önemli. Bir de mining yapılan bir kartı almanı önermem.
mining olaylarından haberim var adama sorduğumda öyle bir kart olmadığını söyledi yorulmuş olmadığını söyledi ancak hiçbir pazarcı domatesim çürük demez orası ayrı konu

Hocam tabiki ekonomi kötü olunca elde olan malda kıymetleşti ondan dolayı pahalıya satıyolar
sorun bunları fırsata çeviren insanlarımızda

Mining olaylarından haberim var adama sorduğumda öyle bir kart olmadığını söyledi yorulmuş olmadığını söyledi ancak hiçbir pazarcı domatesim çürük demez orası ayrı konu

İşte sıkıntısı bu oluyor, adam sana mining olduğunu neden söylesin? Sonuçta sana ekran kartını satması gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı