7alperen8 Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #1 Toshiba P300 1TB HDD aldım İncehesap'tan. Doğru montajladım, SATA girişlerini taktım ama bilgisayar okumuyor. Bilgisayarımdan, yönetten disklere girdim ama orada da gözükmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2021
Toshiba P300 1TB HDD aldım İncehesap'tan. Doğru montajladım, SATA girişlerini taktım ama bilgisayar okumuyor. Bilgisayarımdan, yönetten disklere girdim ama orada da gözükmüyor.
Çözüm Castiel Winchester 7 Temmuz 2021 HDD'nin güç girişini taktınız mı? PSU'dan ona ayrı bir kablo gitmeli çünkü.
Castiel Winchester Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 636 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #2 HDD'nin güç girişini taktınız mı? PSU'dan ona ayrı bir kablo gitmeli çünkü. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS 7alperen8 Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #3 Castiel Winchester dedi: HDD bin güç girişini taktınız mı? Psu dan ona ayrı bir kablo Genişletmek için tıkla... Bir kablo msi olab kabloyu taktım youtubeda onu gösteriyordu sadece başka kablo göstermiyordu Dosya Ekleri image.jpg 164,5 KB · Görüntüleme: 60 Artı 0 Eksi
Castiel Winchester dedi: HDD bin güç girişini taktınız mı? Psu dan ona ayrı bir kablo Genişletmek için tıkla... Bir kablo msi olab kabloyu taktım youtubeda onu gösteriyordu sadece başka kablo göstermiyordu
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.616 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 7 Temmuz 2021 #4 7alperen8 dedi: Bir kablo MSI olab kabloyu taktım YouTube'da onu gösteriyordu sadece başka kablo göstermiyordu. Genişletmek için tıkla... Eksik takmışınız, SATA güç bağlantısını da yapın. PSU'dan gelir, böyle bir kablo: Sürprizbozan: SATA Güç Kablosu Artı 0 Eksi
7alperen8 dedi: Bir kablo MSI olab kabloyu taktım YouTube'da onu gösteriyordu sadece başka kablo göstermiyordu. Genişletmek için tıkla... Eksik takmışınız, SATA güç bağlantısını da yapın. PSU'dan gelir, böyle bir kablo: Sürprizbozan: SATA Güç Kablosu
Castiel Winchester Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 636 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #5 Evet HDD'nin kablosunu taktığınız soketin yanındaki girişe de PSU'dan gelen güç kablosunun da takınız. Aksi takdirde çalışmaz. Artı 0 Eksi
Evet HDD'nin kablosunu taktığınız soketin yanındaki girişe de PSU'dan gelen güç kablosunun da takınız. Aksi takdirde çalışmaz.
KS KS 7alperen8 Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #6 Beyler çok özür dilerim kdfjhkdfjhkdfh tam izlememişim tek giriş sata takmışım çalıştı şimdi harbi avaleyim çok teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Beyler çok özür dilerim kdfjhkdfjhkdfh tam izlememişim tek giriş sata takmışım çalıştı şimdi harbi avaleyim çok teşekkür ederim
Castiel Winchester Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 636 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #7 7alperen8 dedi: Beyler çok özür dilerim kdfjhkdfjhkdfh tam izlememişim tek giriş sata takmışım çalıştı şimdi harbi avaleyim çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Ne demek kanka.. Silikon ile sabitlemeni öneririm ayrıca, çok sağlam oluyor Artı 0 Eksi
7alperen8 dedi: Beyler çok özür dilerim kdfjhkdfjhkdfh tam izlememişim tek giriş sata takmışım çalıştı şimdi harbi avaleyim çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Ne demek kanka.. Silikon ile sabitlemeni öneririm ayrıca, çok sağlam oluyor