Sistem uyku moduna girdikten sonra monitöre görüntü gelmedi

Rowns

Hectopat
Ne oldugunu bilmiyorum. Ben genelde PC'yi kapatmam uyku modunda takılır sistem. Yine her zamanki gibi uyku modundan cikardim PC'yi görüntü gelmedi ondan sonra komple kapadim yeniden baslattim Windows'un açılış sesini falan verdi ama görüntü yine yok ekran karti degistim kablo degistim yine ayni ses var görüntü yok. Mesela HDMI'dan bağladım yine DP sinyal yok dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Enson ekran kartı sürücüsü indirdirseysen onu sil veya bilgisiyarını birkaç kez açkapa yap bunlar işini görmüyorsa hiren boot cd iso sunu yazdırıp flaşa onu boot layıp dosyalarını ordan kurtarabilirsin en sonda format atarsın (önerilmez) formatlıyacaksan Linux başla windosta daha iyi ve stabil bunun gibi durumlarda kendisi bilgisiyarını kurtarabiliyor

PC'yi kapatıp tüm Elektrik fişlerini falan da çekip tekrar takıp dene. Tüm bileşenleri söküp tekrar tak. RAM'ler de dahil buna. Farklı ekran kartı ve farklı ara kablo ile de denedim demişsin, açılışta BIOS ekranına girmeyi denedin mi? Windows zarar gördüyse, İşletim sistemini çalıştırmayı denediği için ama sinyal göndermediği için monitör açılmıyor olabilir. Ama açılışta BIOS'a girmeyi denersen ve BIOS ekranı gelirse o zaman Windows zarar görmüştür muhtemelen. BIOS ekranı da gelmezse o zaman anakart - ekran kartı iletişiminde bir arıza gündeme gelebilir bence. Farklı bir monitörle de deneyebilirsin bu arada.

kanka buldum ben arkadas söyledi delirdim dünden beri neden oldu diye. önce monitörünü farklı bi pcye takıp 60hz yap ve gidip kasana tak sonra güç ayarını da dengelide kullan. sonrasında hzyi tekrar yükseltebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…