Samet Toğrul Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #1 Birkaç gün önceye kadar hiçbir sıkıntı yoktu. 2 gün önce bir anda oyunlara girince hata vermeden kapanmaya başladı. YouTube'dan video izlerken hay aksi hatası almaya başladım 2 kere format attım ama hiçbir şey değişmedi.
Birkaç gün önceye kadar hiçbir sıkıntı yoktu. 2 gün önce bir anda oyunlara girince hata vermeden kapanmaya başladı. YouTube'dan video izlerken hay aksi hatası almaya başladım 2 kere format attım ama hiçbir şey değişmedi.
KS KS Samet Toğrul Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #11 Einstein dedi: Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz? Farklı bir tarayıcı ile denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Google kullanıyorum başka bir tarayıcı ile denemedim. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz? Farklı bir tarayıcı ile denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Google kullanıyorum başka bir tarayıcı ile denemedim.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.394 Çözümler 605 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #12 Samet Toğrul dedi: Google kullanıyorum başka bir tarayıcı ile denemedim. Genişletmek için tıkla... Farklı bir tarayıcı ile deneyin. Artı 0 Eksi
Samet Toğrul dedi: Google kullanıyorum başka bir tarayıcı ile denemedim. Genişletmek için tıkla... Farklı bir tarayıcı ile deneyin.
KS KS Samet Toğrul Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #13 Einstein dedi: Farklı bir tarayıcı ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Şu hay aksi hatası pek sıkıntı değil de oyunlara girmiyor hata vermeden atıyor sürekli.Onun için bir çözüm var mı peki? Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Farklı bir tarayıcı ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Şu hay aksi hatası pek sıkıntı değil de oyunlara girmiyor hata vermeden atıyor sürekli.Onun için bir çözüm var mı peki?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.394 Çözümler 605 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #14 Samet Toğrul dedi: Şu hay aksi hatası pek sıkıntı değil de oyunlara girmiyor hata vermeden atıyor sürekli. Onun için bir çözüm var mı peki? Genişletmek için tıkla... Ne hatası alıyorsun? Artı 0 Eksi
Samet Toğrul dedi: Şu hay aksi hatası pek sıkıntı değil de oyunlara girmiyor hata vermeden atıyor sürekli. Onun için bir çözüm var mı peki? Genişletmek için tıkla... Ne hatası alıyorsun?
KS KS Samet Toğrul Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #15 Einstein dedi: Ne hatası alıyorsun? Genişletmek için tıkla... Mesela Valorant'a girdiğimde 1-2 dk geçmeden oyun kapanıyor hata falan da vermiyor. Neredeyse girdiğim her oyunda aynı şey oluyor. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Ne hatası alıyorsun? Genişletmek için tıkla... Mesela Valorant'a girdiğimde 1-2 dk geçmeden oyun kapanıyor hata falan da vermiyor. Neredeyse girdiğim her oyunda aynı şey oluyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.394 Çözümler 605 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #16 Samet Toğrul dedi: Mesela Valorant'a girdiğimde 1-2 dk geçmeden oyun kapanıyor hata falan da vermiyor. Neredeyse girdiğim her oyunda aynı şey oluyor. Genişletmek için tıkla... Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Memtest86 ile RAM testi yapın. Artı 0 Eksi
Samet Toğrul dedi: Mesela Valorant'a girdiğimde 1-2 dk geçmeden oyun kapanıyor hata falan da vermiyor. Neredeyse girdiğim her oyunda aynı şey oluyor. Genişletmek için tıkla... Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Memtest86 ile RAM testi yapın.
KS KS Samet Toğrul Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #17 Einstein dedi: Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Memtest86 ile RAM testi yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an Memtest86 ile test yapıyorum errors kısmı 6287 olarak gözüküyor. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Memtest86 ile RAM testi yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an Memtest86 ile test yapıyorum errors kısmı 6287 olarak gözüküyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.394 Çözümler 605 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #18 Samet Toğrul dedi: Hocam şu an Memtest86 ile test yapıyorum Eki Görüntüle 2438580errors kısmı 6287 olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... RAM'lerde sorun var gibi. Test bittikten sonra sonucu paylaşın. Artı 0 Eksi
Samet Toğrul dedi: Hocam şu an Memtest86 ile test yapıyorum Eki Görüntüle 2438580errors kısmı 6287 olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... RAM'lerde sorun var gibi. Test bittikten sonra sonucu paylaşın.
KS KS Samet Toğrul Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #19 Einstein dedi: RAM'lerde sorun var gibi. Test bittikten sonra sonucu paylaşın. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Einstein dedi: RAM'lerde sorun var gibi. Test bittikten sonra sonucu paylaşın. Genişletmek için tıkla...
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.394 Çözümler 605 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #20 Samet Toğrul dedi: Eki Görüntüle 2438635Eki Görüntüle 2438636Eki Görüntüle 2438637 Genişletmek için tıkla... Test bittikten sonra ekranda fail yazdı mı? Artı 0 Eksi
Samet Toğrul dedi: Eki Görüntüle 2438635Eki Görüntüle 2438636Eki Görüntüle 2438637 Genişletmek için tıkla... Test bittikten sonra ekranda fail yazdı mı?