Samet Toğrul Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #1 Birkaç gün önceye kadar hiçbir sıkıntı yoktu. 2 gün önce bir anda oyunlara girince hata vermeden kapanmaya başladı. YouTube'dan video izlerken hay aksi hatası almaya başladım 2 kere format attım ama hiçbir şey değişmedi.
Birkaç gün önceye kadar hiçbir sıkıntı yoktu. 2 gün önce bir anda oyunlara girince hata vermeden kapanmaya başladı. YouTube'dan video izlerken hay aksi hatası almaya başladım 2 kere format attım ama hiçbir şey değişmedi.
KS KS Samet Toğrul Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #21 Einstein dedi: Test bittikten sonra ekranda fail yazdı mı? Genişletmek için tıkla... Evet yazdı. Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.392 Çözümler 605 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #22 Samet Toğrul dedi: Evet yazdı. Genişletmek için tıkla... RAM'lerinizde sorun var. Garantisi varsa garantiye gönderin. Artı 0 Eksi
Samet Toğrul dedi: Evet yazdı. Genişletmek için tıkla... RAM'lerinizde sorun var. Garantisi varsa garantiye gönderin.
KS KS Samet Toğrul Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #23 Einstein dedi: RAM'lerinizde sorun var. Garantisi varsa garantiye gönderin. Genişletmek için tıkla... Garantisi var. Teşekkürler yardımınız için Allah razı olsun sizden. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: RAM'lerinizde sorun var. Garantisi varsa garantiye gönderin. Genişletmek için tıkla... Garantisi var. Teşekkürler yardımınız için Allah razı olsun sizden.