nosoverclock
Decapat
Komple sistem veya parçalar nereye satılır? Mesela bir ekran kartım fazladan var güvenli bir biçimde nereye satabilirim?
Online alışverişte karşı tarafı mağdur etmek istemiyorum açıkçası böyle bir korkum var. Ben ürünü temiz, çalışır bir şekilde gönderdim atıyorum bir sebepten çalışmadı veya kırık gitti veya karşıdaki kişi bilerek çalışmadı dedi. Bunlar yüzünden online alışverişte satmak istemiyorum aslında. Ankara içinde yüzyüze görüşüp çalıştığını kanıtladıktan sonra satmak benim için en garantisi. Sizce bu korkum yersiz mi?N11, Letgo, Sahibinden veya Burdan (Sosyal'de) 2. el kategorisinden satabilirsin.
Merhaba, ikinci el alım satım uygulamaları ışe yarayacaktır. Onun dışında bazı bilgisayarcılar alımını yapıyor fakat ölücülere dikkat edin.
Sizce bu korkum yersiz mi?Online alışverişte karşı tarafı mağdur etmek istemiyorum açıkçası böyle bir korkum var. Ben ürünü temiz, çalışır bir şekilde gönderdim atıyorum bir sebepten çalışmadı veya kırık gitti veya karşıdaki kişi bilerek çalışmadı dedi. Bunlar yüzünden online alışverişte satmak istemiyorum aslında. Ankara içinde yüzyüze görüşüp çalıştığını kanıtladıktan sonra satmak benim için en garantisi. Sizce bu korkum yersiz mi?
Komple sistem veya parçalar nereye satılır? Mesela bir ekran kartım fazladan var güvenli bir biçimde nereye satabilirim?
Merhaba, tüketici ve satıcı sözleşmesi imzalıyorsunuz. Korkunuz buysa çalışır vaziyette bir kanıt tutun.Online alışverişte karşı tarafı mağdur etmek istemiyorum açıkçası böyle bir korkum var. Ben ürünü temiz, çalışır bir şekilde gönderdim atıyorum bir sebepten çalışmadı veya kırık gitti veya karşıdaki kişi bilerek çalışmadı dedi. Bunlar yüzünden online alışverişte satmak istemiyorum aslında. Ankara içinde yüzyüze görüşüp çalıştığını kanıtladıktan sonra satmak benim için en garantisi. Sizce bu korkum yersiz mi?
Kardeş ben satmak istiyorum yalnızKardeş Aliexpress'ten alabilirsin ama virüs yüzünden başka yerlerden bakmanı tavsiye ederim
Online alışverişte karşı tarafı mağdur etmek istemiyorum açıkçası böyle bir korkum var. Ben ürünü temiz, çalışır bir şekilde gönderdim atıyorum bir sebepten çalışmadı veya kırık gitti veya karşıdaki kişi bilerek çalışmadı dedi. Bunlar yüzünden online alışverişte satmak istemiyorum aslında. Ankara içinde yüzyüze görüşüp çalıştığını kanıtladıktan sonra satmak benim için en garantisi. Sizce bu korkum yersiz mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.