Sistem veya parçalar nerede satılır?

N11, Letgo, Sahibinden veya Burdan (Sosyal'de) 2. el kategorisinden satabilirsin.
Online alışverişte karşı tarafı mağdur etmek istemiyorum açıkçası böyle bir korkum var. Ben ürünü temiz, çalışır bir şekilde gönderdim atıyorum bir sebepten çalışmadı veya kırık gitti veya karşıdaki kişi bilerek çalışmadı dedi. Bunlar yüzünden online alışverişte satmak istemiyorum aslında. Ankara içinde yüzyüze görüşüp çalıştığını kanıtladıktan sonra satmak benim için en garantisi. Sizce bu korkum yersiz mi?

Merhaba, ikinci el alım satım uygulamaları ışe yarayacaktır. Onun dışında bazı bilgisayarcılar alımını yapıyor fakat ölücülere dikkat edin.
Online alışverişte karşı tarafı mağdur etmek istemiyorum açıkçası böyle bir korkum var. Ben ürünü temiz, çalışır bir şekilde gönderdim atıyorum bir sebepten çalışmadı veya kırık gitti veya karşıdaki kişi bilerek çalışmadı dedi. Bunlar yüzünden online alışverişte satmak istemiyorum aslında. Ankara içinde yüzyüze görüşüp çalıştığını kanıtladıktan sonra satmak benim için en garantisi. Sizce bu korkum yersiz mi?
Sizce bu korkum yersiz mi?

Merhaba
Merhaba, tüketici ve satıcı sözleşmesi imzalıyorsunuz. Korkunuz buysa çalışır vaziyette bir kanıt tutun.

Hocam kargolarken sigortalı olarak gönderebilirsiniz alıcı kolay kolay çalışmıyor demez çoğu kişi ihtiyacı için alır.

Bence bu korkunuz yersiz, ya da isterseniz ilanı koyduktan sonra Açıklamaya: "Yüz yüze satarım, şehir dışı kargolamada sorumluluk alıcıya aittir." notu ekleyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı