nosoverclock
Decapat
Komple sistem veya parçalar nereye satılır? Mesela bir ekran kartım fazladan var güvenli bir biçimde nereye satabilirim?
Bu sigortayı kargo şirketi mi yapıyor?Hocam kargolarken sigortalı olarak gönderebilirsiniz alıcı kolay kolay çalışmıyor demez çoğu kişi ihtiyacı için alır.
Evet hocam.Bu sigortayı kargo şirketi mi yapıyor?
Cevabınız için teşekkür ederim. Hocam peki bize ne kadar masrafı biliyor musunuz?Evet hocam.
Cevabınız için teşekkür ederim. Kişiye satmaktansa bilgisayarcıya satmak mantıklı bir hareket midir kazık mı yerim ?Bu tür mağdurluktan vs. korkuyorsanız buradan satın. Çünkü en az 5-10 tane şahit oluyor ve hem karşı tarafın hem de sizin mağdur olma olasılığınız azalıyor. Hem sahibindende mağdur rolu yapan dolandırıcıların 100/1'i bile burada yoktur. Yine de burada olmaz derseniz en güvenlisi Sahibinden'dir.
%90 evetCevabınız için teşekkür ederim. Kişiye satmaktansa bilgisayarcıya satmak mantıklı bir hareket midir kazık mı yerim ?![]()
Satan benim niye üzülüyorum ki fiyatı belli%90 evet.
Çok dikkatli olun bilgisayarcıya satacaksanız. Öyle şeyler söyler ki size aşırı cazip gelir, 1 hafta sonra üzülürsünüz.
Fiyat belli değil, bedavaya kopartır vallaSatan benim niye üzülüyorum ki fiyatı belliHocam konuya hakimseniz GTX 10XX serisi kartların ortalama satmam gereken fiyatları öğrenebilir miyim?
Hocam Nvidia GeForce GTX 1080 8G, Nvidia GeForce GTX 1070 8G ortalama ne kadar ederler?Fiyat belli değil, bedavaya kopartır valla. Bilgisayarcı bu.
Hangi GTX kart olduğunu söylemelisiniz. GTX 1050 600-700TL, GTX 1080TI 3500TL+'dır.
1080, modele ve garanti durumuna göre 2400-2900TL, 1070 1600-2000TL, 1060 ise 1400Tl veya altı olmalı benim fikrim.Hocam GTX 1080 8G, GTX 1070 8G, GTX 1060 6G ortalama ne kadar ederler?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.