Sistem veya parçalar nerede satılır?

nosoverclock

Decapat
Komple sistem veya parçalar nereye satılır? Mesela bir ekran kartım fazladan var güvenli bir biçimde nereye satabilirim?

Bu tür mağdurluktan vs. korkuyorsanız buradan satın. Çünkü en az 5-10 tane şahit oluyor ve hem karşı tarafın hem de sizin mağdur olma olasılığınız azalıyor. Hem sahibindende mağdur rolu yapan dolandırıcıların 100/1'i bile burada yoktur. Yine de burada olmaz derseniz en güvenlisi Sahibinden'dir .

Cevabınız için teşekkür ederim. Kişiye satmaktansa bilgisayarcıya satmak mantıklı bir hareket midir kazık mı yerim ?

%90 evet .
Çok dikkatli olun bilgisayarcıya satacaksanız. Öyle şeyler söyler ki size aşırı cazip gelir, 1 hafta sonra üzülürsünüz.
Satan benim niye üzülüyorum ki fiyatı belli Hocam konuya hakimseniz GTX 10XX serisi kartların ortalama satmam gereken fiyatları öğrenebilir miyim?

Fiyat belli değil, bedavaya kopartır valla . Bilgisayarcı bu.
Hangi GTX kart olduğunu söylemelisiniz. GTX 1050 600-700TL, GTX 1080TI 3500TL+'dır.
Hocam Nvidia GeForce GTX 1080 8G, Nvidia GeForce GTX 1070 8G ortalama ne kadar ederler?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…