Revorler Zeptopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2021 #1 Selam öncelikle iyi forumlar. Birkaç gündür bilgisayarım video izlerken donuyor ama aradan 2 -3 saat geçtikten sonra. Nedir bir bilginiz var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
Selam öncelikle iyi forumlar. Birkaç gündür bilgisayarım video izlerken donuyor ama aradan 2 -3 saat geçtikten sonra. Nedir bir bilginiz var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
Lord Tordah Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 436 Çözümler 2 Yer pensilvanya 31 Ekim 2021 #2 Ekran kartı ile ilgili bir sorun olabilir. Artı 0 Eksi
Kirigaya Kazuto Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 189 Çözümler 1 31 Ekim 2021 #3 Ekran kartı veya da işlemciye düzgün voltaj gitmediğinden yapabilir. Artı 0 Eksi
KS KS Revorler Zeptopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2021 #4 Lord Tordah dedi: Ekran kartı ile ilgili bir sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... ne gibi kanka ? Kirigaya Kazuto dedi: Ekran kartı veya da işlemciye düzgün voltaj gitmediğinden yapabilir. Genişletmek için tıkla... kanka ikisini herşeyini temizledim yeniledim macunlarını ekran kartını fanı bozulmuşut onada kasa f anı taktım Kirigaya Kazuto dedi: Ekran kartı veya da işlemciye düzgün voltaj gitmediğinden yapabilir. Genişletmek için tıkla... voltajı nasıl öğrenbilirim az gitiğini yada tam gitiğini program varmı öle Artı 0 Eksi
Lord Tordah dedi: Ekran kartı ile ilgili bir sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... ne gibi kanka ? Kirigaya Kazuto dedi: Ekran kartı veya da işlemciye düzgün voltaj gitmediğinden yapabilir. Genişletmek için tıkla... kanka ikisini herşeyini temizledim yeniledim macunlarını ekran kartını fanı bozulmuşut onada kasa f anı taktım Kirigaya Kazuto dedi: Ekran kartı veya da işlemciye düzgün voltaj gitmediğinden yapabilir. Genişletmek için tıkla... voltajı nasıl öğrenbilirim az gitiğini yada tam gitiğini program varmı öle