Sistem Windows 11 yapıldığından beri oyunlardan atıyor

Windows 11 ile alakası yok.
Nasıl kurduğun, hangi donanıma kurduğun, hangi sürümü kurduğun çok önemli.

Hocam ne ile alakası olabilir. Windows 10 da böyle sorun yaşamıyordum.
R5 5500 RTX 2060 12 GB 16 GB RAM 3600MHz.
SSD'ye kurulu Windows 11 normalde hızlı oyunlara girincede sıkıntı yok oyunun ortasında atıyor sadece.

Hocam öncelikle şunu bilin, ISO dosyasıyla kurduğunuz Windows 11 hiç sağlıklı değil. Ayrıca bilgisayarınızın sistemi yeterli olmayabilir Windows 11 için, eğer ki yeterliyse dediğim gibi ISO dosyaları sağlıklı olmuyor. USB ile temiz kurulum yapın. Sorun devam ederse Windows 10'a dönün.

Hocam ISO dosyasını Rufus ile USB boot ettim zaten aynı şey değil mi?

Sisteminiz belki bir şeyden ötürü Windows 11 ile tam uyumlu değildir hocam, aklıma başka bir şey gelmedi.
Aynı şekilde Windows 10 ISO dosyasını USB'ye yazdırarak tekrar geri dönebilirsiniz.

Hocam Windows 11'e çok kuruldum ve hepsini Windows 10'a geçirmek oyunlar dahil 1 günümden fazlamı alır ve açıkçası çok üşeniyorum. Bu yüzden bu konuyu açtım bir çözümü var mı diye. Böyle yapması çok garip.

Hocam ne ile alakası olabilir. Windows 10 da böyle sorun yaşamıyordum.
R5 5500 RTX 2060 12 GB 16 GB RAM 3600MHz.
SSD'ye kurulu Windows 11 normalde hızlı oyunlara girincede sıkıntı yok oyunun ortasında atıyor sadece.
Hocam sistemin şahane, yani Windows 11 kaldırıyor. Windows 11de stabilize sorunları var. Bazı cihazlarda senin yaşadığın olay yaşanıyor, bazı cihazlarda yaşanmıyor. En iyi sen yine temiz kurulumla Windows 10a dön.

Hocam sistemin şahane, yani Windows 11 kaldırıyor. Windows 11'de stabilize sorunları var. Bazı cihazlarda senin yaşadığın olay yaşanıyor, bazı cihazlarda yaşanmıyor. En iyi sen yine temiz kurulumla Windows 10'a dön.

Hocam vallahi birkaç tane Windows 11 onarım aracı deneyeceğim. Yine olmazsa tek çözüm Windows 10 geçmek. Yüksek ihtimal ya ben W11 kurarken bir dosya hatalı oldu ya da kurduktan sonra ben bozmuş olabilirim ilk defa falan kullandığım içinde sanmıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı