Fatall Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2021 #1 Forumda da biraz gezdim 5 sene önceki bir konu buldum fakat çözüm yok. İlk boot ekranında takılıyor reset attığımda veya kapatıp açtığımda sistem açılıyor. Farklı Windows'ları denedim aynı sorun devam ediyor.
Forumda da biraz gezdim 5 sene önceki bir konu buldum fakat çözüm yok. İlk boot ekranında takılıyor reset attığımda veya kapatıp açtığımda sistem açılıyor. Farklı Windows'ları denedim aynı sorun devam ediyor.
ayrx Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.203 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2021 #2 Fatall dedi: Forumda da biraz gezdim 5 sene önceki bir konu buldum fakat çözüm yok. İlk boot ekranında takılıyor reset attığımda veya kapatıp açtığımda sistem açılıyor. Farklı Windows'ları denedim aynı sorun devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl ilk boot ekranında takılıyor? Boot menüde ilk sıraya Windows'un kurulu olduğu yeri seçincemi takılıyor? Artı 0 Eksi
Fatall dedi: Forumda da biraz gezdim 5 sene önceki bir konu buldum fakat çözüm yok. İlk boot ekranında takılıyor reset attığımda veya kapatıp açtığımda sistem açılıyor. Farklı Windows'ları denedim aynı sorun devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl ilk boot ekranında takılıyor? Boot menüde ilk sıraya Windows'un kurulu olduğu yeri seçincemi takılıyor?
KS KS Fatall Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2021 #3 ayrx dedi: Nasıl ilk boot ekranında takılıyor? Boot menüde ilk sıraya Windows'un kurulu olduğu yeri seçincemi takılıyor? Genişletmek için tıkla... Power tuşuna basınca windows logosu geldiğinde takılıyor Artı 0 Eksi
ayrx dedi: Nasıl ilk boot ekranında takılıyor? Boot menüde ilk sıraya Windows'un kurulu olduğu yeri seçincemi takılıyor? Genişletmek için tıkla... Power tuşuna basınca windows logosu geldiğinde takılıyor
ayrx Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.203 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2021 #4 Fatall dedi: Power tuşuna basınca Windows logosu geldiğinde takılıyor Genişletmek için tıkla... Format attıktan sonra yine aynısı oluyorsa harddiskiniz ölmüştür. Artı 0 Eksi
Fatall dedi: Power tuşuna basınca Windows logosu geldiğinde takılıyor Genişletmek için tıkla... Format attıktan sonra yine aynısı oluyorsa harddiskiniz ölmüştür.
KS KS Fatall Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2021 #5 ayrx dedi: Format attıktan sonra yine aynısı oluyorsa harddiskiniz ölmüştür. Genişletmek için tıkla... Diskde bad sector vs hiç bişey yok stres testleri falanda yaptım Artı 0 Eksi
ayrx dedi: Format attıktan sonra yine aynısı oluyorsa harddiskiniz ölmüştür. Genişletmek için tıkla... Diskde bad sector vs hiç bişey yok stres testleri falanda yaptım
ayrx Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.203 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2021 #6 Fatall dedi: Diskde bad sector vs hiçbir şey yok stres testleri falanda yaptım. Genişletmek için tıkla... SATA kablosunu kontrol et çift RAM varsa birini çıkar öyle dene. Artı 0 Eksi
Fatall dedi: Diskde bad sector vs hiçbir şey yok stres testleri falanda yaptım. Genişletmek için tıkla... SATA kablosunu kontrol et çift RAM varsa birini çıkar öyle dene.
Mustafa06kb Hectopat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2022 #7 Tek RAM'le çalışıyor sıkıntısız nasıl 2 RAM'le çalıştıracağım. Artı 0 Eksi
ayrx Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.203 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #8 Mustafa06kb dedi: Tek RAM'le çalışıyor sıkıntısız nasıl 2 RAM'le çalıştıracağım. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 RAM'i de tak eğer ikisi de çalışıyorsa değiştirerek çalıştırmayı dene eğer çalışmazsa RAM slotunda sorun olabilir bir de çalışmazsa şayet çalışmayan yerde tek RAM'le çalıştırmayı deneyin bir de sonuca göre yine çözüm bakalım. Artı 0 Eksi
Mustafa06kb dedi: Tek RAM'le çalışıyor sıkıntısız nasıl 2 RAM'le çalıştıracağım. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 RAM'i de tak eğer ikisi de çalışıyorsa değiştirerek çalıştırmayı dene eğer çalışmazsa RAM slotunda sorun olabilir bir de çalışmazsa şayet çalışmayan yerde tek RAM'le çalıştırmayı deneyin bir de sonuca göre yine çözüm bakalım.
Mustafa06kb Hectopat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #9 2 RAM de 2 slot da çalışıyor MHz ayarına baktım onda da sıkıntı yok. Artı 0 Eksi
ayrx Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.203 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #10 Mustafa06kb dedi: 2 RAM de 2 slot da çalışıyor MHz ayarına baktım onda da sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... SATA kablosu değiştirin bir de öyle deneyin hocam. Ya SATA'dan çıkar ya PSU'dan ya da diskten başka da bir şeyden çıkmaz. Artı 0 Eksi
Mustafa06kb dedi: 2 RAM de 2 slot da çalışıyor MHz ayarına baktım onda da sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... SATA kablosu değiştirin bir de öyle deneyin hocam. Ya SATA'dan çıkar ya PSU'dan ya da diskten başka da bir şeyden çıkmaz.