Fatall Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2021 #1 Forumda da biraz gezdim 5 sene önceki bir konu buldum fakat çözüm yok. İlk boot ekranında takılıyor reset attığımda veya kapatıp açtığımda sistem açılıyor. Farklı Windows'ları denedim aynı sorun devam ediyor.
Forumda da biraz gezdim 5 sene önceki bir konu buldum fakat çözüm yok. İlk boot ekranında takılıyor reset attığımda veya kapatıp açtığımda sistem açılıyor. Farklı Windows'ları denedim aynı sorun devam ediyor.
Mustafa06kb Hectopat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #11 Bugün hard diske bad sector var mı diye baktım sıkıntı çıkmadı 3 tane kablo var onu denedim Windows 7 yüklü SSD denedim gene olmadı tek slotta RAM takılıyken PSU'ya su kaçırmıştım o yüzden PSU da değişti denemediğim şey kalmadı ya. Artı 0 Eksi
Bugün hard diske bad sector var mı diye baktım sıkıntı çıkmadı 3 tane kablo var onu denedim Windows 7 yüklü SSD denedim gene olmadı tek slotta RAM takılıyken PSU'ya su kaçırmıştım o yüzden PSU da değişti denemediğim şey kalmadı ya.
SoulFly34 Çağrı Kilopat Katılım 11 Şubat 2017 Mesajlar 168 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mayıs 2022 #12 BIOS ayarlarınızı fabrika ayarlarına almayı deneyin Artı 0 Eksi
Mustafa06kb Hectopat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2022 #13 SoulFly34 Çağrı dedi: BIOS ayarlarınızı fabrika ayarlarına almayı deneyin Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim yada nereden bulabilirim Artı 0 Eksi
SoulFly34 Çağrı dedi: BIOS ayarlarınızı fabrika ayarlarına almayı deneyin Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim yada nereden bulabilirim