Sistem yeniden başlamıyor

AtakanGuney

Kilopat
Arkadaşlar merhaba. Bu sorunu birkaç gündür yaşıyorum. Sistemi yeniden başlatmaya basınca sistem kapanıyor, ekran siyah kalıyor fakat bilgisayar çalışmaya devam ediyor ve fanları dönüyor. Sizce sıkıntı ne olabilir? Format attım, BIOS pilini çıkarıp taktım, sonuç hala aynı.

Muhtemelen bir şey çıkmaz ama deneyebilirsiniz.
Komut istemcisine sfc /scannow yazar mısınız? Bir tarama yapacak, Windows dosyalarının bütünlüğüyle alakalı.
Edit: Beta BIOS kullanıyor musunuz? Belki o da sebep olabilir.

Muhtemelen bir şey çıkmaz ama deneyebilirsiniz.
Komut istemcisine sfc /scannow yazar mısınız? Bir tarama yapacak, Windows dosyalarının bütünlüğüyle alakalı.
Edit: Beta BIOS kullanıyor musunuz? Belki o da sebep olabilir.
Evet, BIOS güncel. Windows'u da şimdi yeni kurdum. Driver yükleniyor. Yüklenince aratacağım o komutu.

Evet, BIOS güncel. Windows'u da şimdi yeni kurdum. Driver yükleniyor. Yüklenince aratacağım o komutu.
Yeniden Windows kurduysanız yapmanıza gerek yok, yeni kurulmuş sonuçta. ISO dosyasını Microsoft'un kendi uygulaması üzerinden hazırladıysanız sıkıntı çıkmaz.
BIOS Beta sürüm mü hocam? Beta BIOS sorunlara sebep olabilir.

Kullandığın antivirüs programları veya bilgisayar bakım programları varsa onlar yapıyor olabilirler. Benimde başıma gelmişti, kapatıyorum herşey kapanıyor fakat kasa hariç 😅
Çözdünüz mü acaba, baya canımı sıkıyor da böyle olması :(
Yeniden Windows kurduysanız yapmanıza gerek yok, yeni kurulmuş sonuçta. ISO dosyasını Microsoft'un kendi uygulaması üzerinden hazırladıysanız sıkıntı çıkmaz.
BIOS Beta sürüm mü hocam? Beta BIOS sorunlara sebep olabilir.
Güncel sürüm beta olup olmadığına nasıl bakabilirim?
Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim. BIOS pilini çıkarıp yerine taktım ve sorun düzeldi :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı