Arda1905gs Decapat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 40 1 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar bugün yeni bilgisayarıma W11 kurdum PC'yi yeniden başlatmaya çalışınca PC siyah ekranda kaldı ve mouseun ışığı yanmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2024
Arkadaşlar bugün yeni bilgisayarıma W11 kurdum PC'yi yeniden başlatmaya çalışınca PC siyah ekranda kaldı ve mouseun ışığı yanmıyor.
Enlightened Centipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 554 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #2 BIOS pilini çıkarıp 45 saniye bekleyin. Sonra geri takıp açın. Artı 0 Eksi
Vınnnn Hectopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 4.995 Çözümler 87 1 Ağustos 2024 #3 Arda1905gs dedi: Arkadaşlar bugün yeni bilgisayarıma W11 kurdum PC'yi yeniden başlatmaya çalışınca PC siyah ekranda kaldı ve mouseun ışığı yanmıyor. Genişletmek için tıkla... Clear CMOS. Artı 0 Eksi
Arda1905gs dedi: Arkadaşlar bugün yeni bilgisayarıma W11 kurdum PC'yi yeniden başlatmaya çalışınca PC siyah ekranda kaldı ve mouseun ışığı yanmıyor. Genişletmek için tıkla... Clear CMOS.
KS KS Arda1905gs Decapat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 40 1 Ağustos 2024 #4 Enlightened dedi: BIOS pilini çıkarıp 45 saniye bekleyin. Sonra geri takıp açın. Genişletmek için tıkla... Enlightened dedi: BIOS pilini çıkarıp 45 saniye bekleyin. Sonra geri takıp açı Genişletmek için tıkla... Hala aynı neyapacağım paramın tümünü bu bilgiseyara harcamıştım Dosya Ekleri image.jpg 142,2 KB · Görüntüleme: 16 Artı 0 Eksi
Enlightened dedi: BIOS pilini çıkarıp 45 saniye bekleyin. Sonra geri takıp açın. Genişletmek için tıkla... Enlightened dedi: BIOS pilini çıkarıp 45 saniye bekleyin. Sonra geri takıp açı Genişletmek için tıkla... Hala aynı neyapacağım paramın tümünü bu bilgiseyara harcamıştım
Enlightened Centipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 554 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #5 Arda1905gs dedi: Arkadaşlar bugün yeni bilgisayarıma W11 kurdum PC'yi yeniden başlatmaya çalışınca PC siyah ekranda kaldı ve farenin ışığı yanmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS'tan boot bölümüne girin. En üste Windows'u alın. Belki sorun bundan kaynaklıdır. Artı 0 Eksi
Arda1905gs dedi: Arkadaşlar bugün yeni bilgisayarıma W11 kurdum PC'yi yeniden başlatmaya çalışınca PC siyah ekranda kaldı ve farenin ışığı yanmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS'tan boot bölümüne girin. En üste Windows'u alın. Belki sorun bundan kaynaklıdır.
KS KS Arda1905gs Decapat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 40 1 Ağustos 2024 #6 Enlightened dedi: Hocam BIOS'tan boot bölümüne girin. En üste Windows'u alın. Belki sorun bundan kaynaklıdır. Genişletmek için tıkla... Ekrana görüntü dahi gelmiyor BIOS'a giremiyorum Artı 0 Eksi
Enlightened dedi: Hocam BIOS'tan boot bölümüne girin. En üste Windows'u alın. Belki sorun bundan kaynaklıdır. Genişletmek için tıkla... Ekrana görüntü dahi gelmiyor BIOS'a giremiyorum