Merhaba hocalarım YouTube'da gezinirken bir videoya denk geldim ve meraklandım. Sistem yok eden virüs zırva mı?
Gerçekten var mı? Varsa nasıl oluyor iyi sosyaller.
Merhaba hocalarım YouTube'da gezinirken bir videoya denk geldim ve meraklandım. Sistem yok eden virüs zırva mı?
Öyle bir şey olabilir mi sizce? Tabii ki MEMZ gibi işletim sisteminin içinden geçen, ya da 0.0.0 exe, scarpion gibi önbelleğe kendini kaydedip formatla bile geçmeyen virüsler var ancak hepsinden kurtulmanın bir yolu var, bir virüs daha vardı adını hatırlamıyorum gerçekten efsaneydi bulursam atarım.
Hocam zamanında System32 virüsleri vardı dediğiniz gibi basınca birden olmaz ama RAT yöntemi olabilir RAT(RAT aslında uzaktan kontroldür ) atarak System32 silebilirler ama bir dosyanın bunu yapacağını sanmıyorum. Zaten Windows 11, 10, 8 çıktığından beri BIOS silme gibi olayları neredeye bitti.
Hocam anakarta atılabilen bir virüs vardı anakartta duruyordu format falan işlemiyordu ama BIOS hala var ve temizlenmesi zor bir şey olsa da temizleme methodu vardı diye hatırlıyorum.
Hocam anakarta atılabilen bir virüs vardı anakartta duruyordu format falan işlemiyordu ama BIOS hala var ve temizlenmesi zor bir şey olsa da temizleme methodu vardı diye hatırlıyorum.