Merhaba hocalarım YouTube'da gezinirken bir videoya denk geldim ve meraklandım. Sistem yok eden virüs zırva mı?
Gerçekten var mı? Varsa nasıl oluyor iyi sosyaller.
Merhaba hocalarım YouTube'da gezinirken bir videoya denk geldim ve meraklandım. Sistem yok eden virüs zırva mı?
Bir formata bakar.şaka maka benim bildiğim en zararlı virüs BIOS'a bulaş tür diye biliyorum. Ama artık onlarda temizlenebiliyor gerçi.
No escape, 0.0.0 exe ya da scarpion tarzı virüsler formata bakmıyor işte
Şu videodan kaldırılışına bakabilirsiniz gerçekten yoruyor insanı.
Bir formata bakar.şakayı geçtim benim bildiğim en zararlı virüs BIOS'a bulaş tür diye biliyorum. Ama artık onlarda temizlenebiliyor gerçi.
Hocam anakarta atılabilen bir virüs vardı anakartta duruyordu format falan işlemiyordu ama BIOS hala var ve temizlenmesi zor bir şey olsa da temizleme methodu vardı diye hatırlıyorum.
Enderman paylaştı çözümüEvet dediğiniz BIOS virüsü işte zaten isteseniz de o virüsü öyle kolay kolay bulamazsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.