BADYEKREM Decapat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 4 12 Aralık 2020 #1 PC'de normal oyun oynarken bir anda fan sesi artıyor ve kapanıyor. Isı problemim yok. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2020
Ölüler Görür Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 1.039 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #2 BADYEKREM dedi: PC'de normal oyun oynarken bir anda fan sesi artıyor ve kapanıyor. Isı problemim yok. Genişletmek için tıkla... O anki sıcaklığa göre artıp azalıyor. Benim ayarımda öyledi ama bozuldu. Keşke aynı ayarı tekrar yapabilsem. Artı 0 Eksi
BADYEKREM dedi: PC'de normal oyun oynarken bir anda fan sesi artıyor ve kapanıyor. Isı problemim yok. Genişletmek için tıkla... O anki sıcaklığa göre artıp azalıyor. Benim ayarımda öyledi ama bozuldu. Keşke aynı ayarı tekrar yapabilsem.
KS KS BADYEKREM Decapat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 4 12 Aralık 2020 #3 Ölüler Görür dedi: O anki sıcaklığa göre artıp azalıyor. Benim ayarımda öyledi ama bozuldu. Keşke aynı ayarı tekrar yapabilsem. Genişletmek için tıkla... Öyledirde bilgisayar kapanıyor 10 15 saniye sonra. Bu arada yük altında değilken de aynı problem var. Artı 0 Eksi
Ölüler Görür dedi: O anki sıcaklığa göre artıp azalıyor. Benim ayarımda öyledi ama bozuldu. Keşke aynı ayarı tekrar yapabilsem. Genişletmek için tıkla... Öyledirde bilgisayar kapanıyor 10 15 saniye sonra. Bu arada yük altında değilken de aynı problem var.