Sistem yükseltirken bozuldu

LEGEND.35

Hectopat
Yer
İzmir
Her şey RAM'i yükseltmek istememle başladı RAM'i aldım fakat laptop aldım. O heyecanla taktım fakat iş işten geçti anakart kısa devre yaptı komple kasayı değiştik. Bu sefer yeni anakarta berbat bir işlemci taktı montajcı abi. Ben de bunun üzerine eski anakartın aynısını alıp i7 aldım eski i5 işlemci kayboldu. Sonra bu sefer de PC'de hatalar oldu işlemci değişmeme rağmen kasmalar devam etti. Format atayım dedim error verdi RAM tak çıkar yaptım gene anakart gitti. Sinirlendim bütün ekipmanları kasayı falan kaldırdım rafa Ethernet kablosunu söktüm masa bomboş belki de böylesi daha hayırlı oldu bilmiyorum. GTA 5 CS Valorant ve Outlast oynuyordum asıl amacım CS di tabii kasa düşürmek. Bakalım artık internet kafeden devam edeceğiz gerçi işlemci ve anakart yüzünden param da kalmadı hevesim kursağımda kaldı. RAM değiştirme isteğim bütün PC'yi mahvetti belki de elimdekiyle yetinmem gerekirdi. Diyeti falan da saldım sporu şu an durumlar kötü işten eve evden işe oradan da atılacak gibi hissediyorum çok bayıyorum.

Maalesef eski sistemler aşırı yorucu oluyor. Sistemde sorun olduğunu sanmıyorum, şak diye RAM'den sistem yanmaz, bu imkânsız. Ya yeni alınan RAM'in DDR tipi uyuşmadı ya da desteklenmeyen bir MHz değerine sahipti. Çağırdığın kişi pek profesyonel olmayabilir.

Maalesef eski sistemler aşırı yorucu oluyor. Sistemde sorun olduğunu sanmıyorum, şak diye RAM'den sistem yanmaz, bu imkânsız. Ya yeni alınan RAM'in DDR tipi uyuşmadı ya da desteklenmeyen bir MHz değerine sahipti. Çağırdığın kişi pek profesyonel olmayabilir.
Yok profesyonel değil ama he işten anlıyor yapınca çalıştı zaten olanlar sonradan oldu anakart ddr3 tü zaten uyuyordu zaten sistem izolydi ne beklersin 5 sene oldu alalı keşke rami yükseltmeye kalkmasaydım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı