Sistem yükseltirken önce i7 3770 mi alınmalı yoksa RX 570 mi?

1500'e anakart alır, R3 1200'ü 400 500 liraya bile alır, 3770'e 1K bayılmaktansa güncelliğini daha çok koruyan AM4 sistem daha mantıklı.

RAM'ler DDR 3 olduğu için AM4 anakarta geçersem RAM leride değişirmek zorunda kalırım bu bana daha pahalıya patlar

Önce PSU alman lazım.

600 ya da 500 watlık bir PSU yeterli mi?

Neredeyse her şeyi değişmek zorunda kalacaksın bunun yerine biraz daha para biriktirip ikinci el 1650 kartlı sistem alabilirsin 10k altına bulabilirsin çok pahalı olmuyorlar.

Neredeyse her şeyi değişmek zorunda kalacaksın bunun yerine biraz daha para biriktirip ikinci el 1650 kartlı sistem alabilirsin 10k altına bulabilirsin çok pahalı olmuyorlar.
hocam rx 570 gtx 1650 den daha yüksek performans gösteriyor diye biliyorum ben

Hocam RX 570 GTX 1650'den daha yüksek performans gösteriyor diye biliyorum ben

Bir de RX 570'te FSR desteği var diye sıcak bakıyorum

Hocam RX 570 GTX 1650'den daha yüksek performans gösteriyor diye biliyorum ben.

Bir de RX 570'te FSR desteği var diye sıcak bakıyorum.

570 kronik sorunlu ve çok eski bir kart ve bu kartlarda dünyanın miningi yapıldı.
1650 2 yıl daha sonra çıkıp NVIDIA olduğu için daha stabil bir performans gösterecektir ayrıca FSR desteği 1650 de var.

570 kronik sorunlu ve çok eski bir kart ve bu kartlarda dünyanın miningi yapıldı.
1650 2 yıl daha sonra çıkıp NVIDIA olduğu için daha stabil bir performans gösterecektir ayrıca FSR desteği 1650 de var.
Temiz bulursan bence RX570 çok daha mantıklı. Arkadaşıma geçen sene almıştık. Fiyatı çok pahalı değildi ama çok temizdi kart. Hala kullanıyor bir problemi yok. Şans işi biraz. Şunu da eklemeden geçemeyeceğim , o zaman sadece ekran kartına parası yetmişti , Pentium D 775 Soket işlemciye RX570 takmıştık. Şuan Ryzen'e geçti ama o zamanlar komik geliyordu.

Temiz bulursan bence RX570 çok daha mantıklı. Arkadaşıma geçen sene almıştık. Fiyatı çok pahalı değildi ama çok temizdi kart. Hala kullanıyor bir problemi yok. Şans işi biraz. Şunu da eklemeden geçemeyeceğim, o zaman sadece ekran kartına parası yetmişti, Pentium D 775 soket işlemciye RX570 takmıştık. Şu an Ryzen'e geçti ama o zamanlar komik geliyordu.

Forumdakilere sorun fanboy yoksa herkes 1650 diyecektir çünkü 500 serisinden 1000 kat daha mantıklı.

İkisi de yakın performans veriyor ve fiyat farkıda çok yok sorunlarla ve ısınmayla uğraşmak istiyorsanız 570 alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı