Sistem Yükseltme Nasıl Yapılır?

dct

Decapat
Katılım
20 Haziran 2019
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
406796


Sistemim bu şekilde. Donanımdan pek anlamıyorum. Çok güçlü bir bilgisayara sahip olma gibi bir derdim yok. En azından çağa ayak uydurabilmek istiyorum. Önceliğim oyun oynarken video çektiğimde FPS sorunu yaşamak istemiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle Ramini Yükseltmelisin. CPU-Z Programı İle Bize Anakart Modelini Ve Ekran Kartı Modelini Söylersen Daha Fazla Yardımcı Olabilirim.
 
Yükseltme yapmak yerine yeni bir bilgisayar almaya bakın bence. İşlemciniz 10 yıllık bir model ve aynı sokete daha iyi bir işlemci takmak yerine (bu işlemci yine 10 yıl öncesinin işlemcisi olacak, çağa ayak uydurmak bu değildir) oldukça giriş seviyesi yeni bir bilgisayar alabilirsiniz.

İlla bu bilgisayarı yükselticem derseniz de 6-7 yıl öncesinin performansını belki elde edersiniz, ama uğraştığınıza değmez.
 
Raminizi 8GB Yapabilirsiniz, İşlemcinizi Q9300 Yada Q9400 Alabilirsiniz Ve Ekran Kartınızı Gt 1030 Yada GT 1030'a Eşdeğer Bir Ekran Kartı Satın Alarak Sisteminizi Yükseltebilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı