Sistem yükseltme tavsiyesi

alper0542

Hectopat
Herkese kolay gelsin,
Şuan elimde eski bir bilgisayar var bu bilgisayarı ufak ufak yükseltmek istiyorum sizce neyle başlamalıyım? Yani normalde sıfırdan toplamak istiyorum ama o kadar para yok ve bilgisayar lazım olduğu için ufak ufak yükseltmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler

NOT: İstediğiniz başka bir şey varsa bilgi olarak sorun cevaplayayım.

1.png 2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese kolay gelsin,
Şuan elimde eski bir bilgisayar var bu bilgisayarı ufak ufak yükseltmek istiyorum sizce neyle başlamalıyım? Yani normalde sıfırdan toplamak istiyorum ama o kadar para yok ve bilgisayar lazım olduğu için ufak ufak yükseltmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler

NOT: İstediğiniz başka bir şey varsa bilgi olarak sorun cevaplayayım.

Eki Görüntüle 401965Eki Görüntüle 401966
Eğer sürekli bilgisayar ihtiyacınız yoksa yada ortalama 10-15gün bilgisayarsız idare edebilecekseniz benim fikrim yükseltmek yerine elinizdekini de satıp bütçenizi arttırarak yeni bir sistem toplamak. Bunun için de forumda yeni bir konu açıp bütçenizi belirtirseniz güncel fikirlerle bütçenizle toplanabilecek en iyi sistemi toplayabiliriz. İkinci el yada sıfır :)

Dediğinizi yapmayı da düşündüm ama bu parçaları nasıl satabilirim bilmiyorum birde satsam da ne kadar gelir elde edebilirim ki?
Birde anakartımı inceledim de eğer yükseltirsem her şeyden önce o gerekmiş gibi duruyor ama tam anlamadığım için bilemiyorum sorun çıkartma olasılığı nedir

Dediğinizi yapmayı da düşündüm ama bu parçaları nasıl satabilirim bilmiyorum birde satsam da ne kadar gelir elde edebilirim ki?
Birde anakartımı inceledim de eğer yükseltirsem her şeyden önce o gerekmiş gibi duruyor ama tam anlamadığım için bilemiyorum sorun çıkartma olasılığı nedir
Forumda satmayı deneyin eş dostlar konuşun Türkiye'de ucuz bilgisayarı havada kapacak çok.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı